Judecatorul CCR, Toni Grebla saltat de procurorii DNA. El ar fi primit mita rochii pentru sotia sa si 50 000 euro

Judecatorul CCR, Toni Grebla saltat de procurorii DNA. El ar fi primit mita rochii pentru sotia sa si 50 000 euro

Judecatorul CCR, Toni Grebla saltat de procurorii DNA. El ar fi primit mita rochii pentru sotia sa si 50 000 euro

by January 22, 2015 0 comments

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie, transmite B1TV. Potrivit sursei citate, judecatorul este suspectat de trafic de influenta dupa ce ar fi primit de la un om de afaceri 56.000 de euro, promitand in schimb interventii la functionari publici.Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia.

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW pe care il folosea si doua rochii pentru sotia sa, de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, transmite Mediafax.

Surse judiciare au declarat, pentru agentia de presa citata, ca a fost pus in aplicare un mandat de aducere emis de procurori pe numele judecatorului constitutional, intr-un dosar in care este suspectat de trafic de influenta.

“Nu stiu de ce am fost adus”, a declarat Toni Grebla la sosirea la DNA, adaugand, ca raspuns la o intrebare ca nu are afaceri private. Intrebat daca a primit bani de la vreo persoana pentru a lua la Curtea Constitutionala o decizie in favoarea acesteia, Toni Grebla a raspuns: “Exclus asa ceva”.

Surse judiciare a declarat pentru B1TV ca Toni Grebla ar fi primit 56.000 de euro de la afaceristul Ion Bircina, in schimbul unor interventii la functionari publici. Totodata, Grebla ar fi folosit gratuit un telefon inregistrat pe firma aceluiasi afacerist, de la care ar fi primit gratuit bannere, capsatoare, capse, cordelina si alte materiale pentru afisaj electoral in campania electorala pentru alegerile legislative. In plus, el ar fi beneficiat de service si asigurare pentru o masina de lux inregistrata tot pe firma lui Bircina.

Si Agerpres informeaza, citand surse judiciare, Grebla a fost adus cu mandat pentru a fi audiat intr-un dosar in care exista suspiciuni ca ar fi savarsit infractiunea de trafic de influenta.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<