Cumnatul lui Victor Ponta, batut si jefuit in celula arestului de la IPJ Prahova

Cumnatul lui Victor Ponta, batut si jefuit in celula arestului de la IPJ Prahova

Cumnatul lui Victor Ponta, batut si jefuit in celula arestului de la IPJ Prahova

by March 4, 2015 0 comments

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost bătut şi jefuit în arestul de la Câmpina de un interlop din comuna Floreşti, Prahova, susţin surse din interiorul IPJ Prahova, citate de presa locală, potrivit rtv.net.

Potrivit oberservatorulph.ro , conflictul a avut loc în urmă cu trei zile şi fi fost aplanat de colegii de celulă care, cunoscându-l “de la televizor”, l-ar fi bătut pe agresor.

Agresorul este Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu’ Miţa, un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani din comuna Floreşti, Prahova, cunoscut în zonă ca „urmaş” al interlopului Aurică “Pumn de Fier”, renumit în penitenciarele din România ca fiind un individ deosebit de agresiv.

Ajuns în arestul IPJ Prahova de la Câmpina ca urmare a suspiciunii de furt al unor cabluri de cupru de la microhidrocentralele de pe râul Prahova, Ionuţ s-ar fi impus în scurt timp ca ” şef de cameră”.  Conform surselor citate, Pietraru nu avea nici cea mai vagă idee despre Iulian Herţanu în momentul în care acesta a fost adus în “camera sa”.

Văzând că Herţanu deţine bunuri considerate ca fiind “de lux” în arest, mâncare şi ţigări, acesta şi-ar fi „cerut partea” de şef de cameră. Şocat de refuz, Ionuţ l-ar fi lovit cu violenţă pe cumnatul premierului, producându-i răni în zona feţei.

În sprijinul lui Herţanu ar fi sărit ceilalţi colegi de celulă care ştiau cine este şi care l-ar fi lovit cu violenţă pe agresor. În urma conflictului, şi victima şi agresorul ar fi necesitat îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova a declarat că nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la acest eveniment.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.