Marian Vanghelie, retinut de procurorii DNA pentru atribuirea ilegala de contracte. “Este tara denunturilor”

Marian Vanghelie, retinut de procurorii DNA pentru atribuirea ilegala de contracte. “Este tara denunturilor”

Marian Vanghelie, retinut de procurorii DNA pentru atribuirea ilegala de contracte. “Este tara denunturilor”

by March 13, 2015 0 comments

Marian Vanghelie a fost retinut joi seara pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice. La iesire din sediul DNA, Vanghelie s-a multumit sa repete doar “E Romania denunturilor”, potrivit Agerpres. In acelasi caz, procurorii DNA au mai retinut patru persoane, printre care si primarul sectorului 5, iar iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil a fost chemata si ea sa dea declaratii in fata procurorilor. Aceasta si-a dat demisia din functia de deputat “pentru a nu bloca actul de Justitie”.

Avocatul primarului Marian Vanghelie, Cristi Ene, a anuntat joi seara, la iesirea de la DNA, ca in cazul clientului sau procurorii au retinut trei acuzatii si ca edilul sectorului 5 si-a rezervat dreptul de a nu face declaratii.

“Sunt trei acuzatii. In momentul in care ne-am prezentat ni s-au adus la cunostinta acuzatiile, dupa care procurorul de caz a tras concluzia ca s-ar impune retinerea pentru 24 de ore. Suntem in aceasta situatie, nu s-a precizat daca va face sau nu propunere, dar din practica ati observat si dvs. ca dupa o retinere in mai toate cazurile se sesizeaza instanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile”, a spus Ene citat de Agerpres. El a adaugat ca procedura a fost foarte rapida.

“Vanghelie si-a rezervat dreptul de a nu face declaratii, solicitand sa ia cunostinta de dosar ca sa poata sa dea explicatii pe situatia de fapt. Am solicitat o cerere in acest sens, urmeaza ca DNA sa ne raspunda”, a mai spus avocatul primarului.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.