Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA. El era deja pregatit “pentru orice”

Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA. El era deja pregatit “pentru orice”

Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA. El era deja pregatit “pentru orice”

by March 16, 2015 1 comment

Radu Mazare, primarul Constantei, a fost retinut luni seara de procurorii DNA, dupa ce a fost audiat peste sase ore la sediul din Bucuresti. Acesta a parasit sediul DNA cu catuse si dus la arestul Politiei Capitalei. Primarul este acuzat de luare de mita (trei infractiuni), abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, si conflict de interese (doua infractiuni). 

“Astazi am fost chemat in reclamatia pe care mi-a facut-o ANI si domnul Horia Georgescu de incompatibilitate. Nu stiu ce acuzatii mi se vor aduce. A mai fost facuta o reclamatie similara in 2009, a fost anchetata, atunci au spus ca totul e in regula, acum, probabil pe aceeasi reclamatie, vor fi aduse alte acuzatii. (…) Are legatura cu faptul ca TV Neptun si ziarul Telegraf au castigat niste licitatii, la ele fiind actionar Strutinsky si eu sunt actionar cu Strutinsky la Hotelul Flora”, a afirmat Radu Mazare, cand a ajuns la sediul DNA, potrivit Agerpres.Intrebat ce face cu bagajul, edilul Constantei a spus ca e pregatit pentru orice. ‘Sunt de zece ani pregatit pentru orice. (…) In viata e bine sa fii pregatit pentru orice’, a sustinut el.

Referitor la faptul ca la DNA se afla si seful ANI, Radu Mazare a aratat: ‘Eu stiu ceva ce m-a invatat viata. In viata daca faci bine, bine primeste, daca faci rau, rau primesti. Eu am facut numai bine’.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. roshul
    #1 roshul 21 March, 2015, 18:06

    anticoruptia cu un tip andrei cristian nonpolitist pana in 2006 lucra la termocentrala bagdasar arsenii , regizat de numitul doctora giuglea carmen si numitul procuror simona rusu ca fiind deces de cancer si el inca mai manevreaza la vile si case termocentralele pe gaz /bani incat umbladu-le la bile le-au aruncat casele vilele in aer ,au omorat oamenii anticoruptia chiar si prin mangalia cu dodu stefania .
    au uitat ca GASCANUL de neacsu iulian si pe bani ca se antrena pe bucur marius pana sa intre in m.a.i

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.