PNL cere demisia ministrului Robert Cazanciuc. Se face justitie de cumetrie!

PNL cere demisia ministrului Robert Cazanciuc. Se face justitie de cumetrie!

PNL cere demisia ministrului Robert Cazanciuc. Se face justitie de cumetrie!

by August 13, 2015 0 comments

Liderul PNL Cluj, Mihai Seplecan, a cerut demisia si ministrului Justitiei, dupa cea a procurorului general Tiberiu Nitu, acuzand faptul ca “verisorul” Robert Cazanciuc (Victor Ponta este verisorul sotiei lui Cazanciuc – n.r.) foloseste legea in interes de familie si ca exista cam multa “amicitie” la nivel inalt in Justitie. Acuzatiile vin dupa ce Cazanciuc a trimis miercuri Consiliului Superior al Magistraturii o solicitare de a verifica daca declaratiile recente ale unor lideri PNL aduc atingere independentei justitiei, prin acuzatiile lansate de liberali la adresa procurorilor de la Parchetul General care au decis sa nu inceapa urmarirea penala a sefului Guvernului pentru neorganizarea alegerilor partiale in Cluj.

“Ar fi cazul sa se verifice daca nu cumva aceasta stare de cumetrie la nivel inalt in Justitie nu este motiv de politizare si de atingere a independentei acesteia” spune Seplecan intr-o declaratie transmisa presei.

Liberalii au cerut demisia Procurorului General si au afirmat ca cei doi procurori  sunt inregimentati politic si ca Tiberiu Nitu  are o relatie tip “protector si protejat” cu premierul Ponta.

Intre timp, CSM a sesizat Inspectia Judiciara ca urmare a sesizarii lui Cazanciuc.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.