Liberalii o pun de-un blat cu Neculai Ontanu? Doamna macelar, un potential candidat PNL la primaria sectorului 2

Liberalii o pun de-un blat cu Neculai Ontanu? Doamna macelar, un potential candidat PNL la primaria sectorului 2

Liberalii o pun de-un blat cu Neculai Ontanu? Doamna macelar, un potential candidat PNL la primaria sectorului 2

by October 7, 2015 4 comments

PNL este pe cale sa faca blat cu UNPR la sectorul 2 in perspectiva alagerilor locale de anul viitor, potrivit unor surse politice. Primarul Neculai Ontanu, in razboiul sau pentru obtinerea unui nou mandat, face tot posibilul sa blocheze orice contracandidatura serioasa. In conditiile in care PSD ar putea incheia o alianta cu UNPR, si drept urmare , nu si-ar desemna un candidat la acest sector, un potential pericol ar veni din partea PNL.

In consecinta, sustin sursele noastre, locotenentul lui Gabriel Oprea, ar incerca sa influenteze nominalizarea candidatului liberal la sectorul 2. Asa am putea interpreta decizia de ultima ora luata de copresedintele PNL sector 2, Anca Boagiu de a o introduce “peste rand”, pe Ioana Lazaroiu, pe lista potentialilor candidati pentru aceasta primarie. Ioana Lazaroiu, prim-vicepresedinte al acestei organizatii, a ajuns in competitia pentru candidatura partidului, mult dupa ce lista s-a inchis.

Potrivit deciziei partidului, cei care vroiau sa intre in aceasta competitie, puteau sa-si depuna candidaturile pana pe 30 iulie. In schimb Lazaroiu a ajuns pe aceasta lista, in ultimele saptamani, potrivit surselor citate. In conditiile in care aceasta are sustinerea directa a liderului organizatiei, Anca Boagiu, putem crede faptul ca Ioana Lazaroiu ar putea fi favorizata in competitia interna pentru desemnarea candidatului PNL la sectorul 2.

Dar cine este Ioana Lazaroiu? Din start trebuie spus ca aceasta este un personaj din anturajul lui Neculai Ontanu. Ea ocupa functia de consilier local la sectorul 2, cunoscuta si sub denumirea de “doamna macelar”, deoarece ar detine mai multe macelarii in piata Obor. Precizare: zona Obor se afla sub totala influenta a primarului Neculai Ontanu, oamenii lui controland tot ce misca in jurul acestei piete.

Ea este administrator la doua firme , SC Gelgab SRL si SC G&V Agrointernational SRL dar si director general la SC Frigo Sud SRL. Mai mult Ioana Lazaroiu este si presedintele Asociatiei Consumatorilor “Piata Obor”. De asemenea, Ioana Lazaroiu, din calitatea sa de consilier local, a fost desemnata de Consiliul General al Capitalei, este membru in CA la Cico SA, dar si membru in CA la Apa Nova ( oare va fi chemata sa dea cu subsemnatul la DNA in dosarul Apa Nova?).

Ca o concluzie, putem spune ca Ioana Lazaroiu, daca ar fi desemnata drept candidat din partea PNL pentru primaria sectorului 2, ar putea juca rolul de “iepure” in aceasta competitie, in urma careia, Neculai Ontanu ar castiga lejer un nou mandat. Asta, in conditiile in care, PNL poate arunca in batalia pentru aceasta primarie, candidati seriosi, neimplicati in jocurile de culise ale lui Ontanu. Pe lista PNL se mai afla un nume greu al partidului, deputatul Dan Cristian Popescu, acesta avand sanse mari de a-l infrange pe Ontanu. Depinde daca se si doreste acest lucru. De aceea punem o intrebare justa: se pregateste Anca Boagiu ( copresedinte organizatia PNL sector 2) sa faca blat cu Neculai Ontanu?

Facebook Comments

4 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Cezar Ionescu
  #1 Cezar Ionescu 7 October, 2015, 13:53

  Anca Boagiu face blat cu Ontanu din 2004, atât poate ea. Încasează cate o ciozvârtă azvărlită de stăpânul ei Ontanu, si da supusă din codița!
  Este o rusine! Cu astfel de oameni vrea PNL sa schimbe Romania?

  Reply this comment
 2. Vasile
  #3 Vasile 10 October, 2015, 14:43

  Da dumneata, domnule Cezar ionescu, nu ati fost viceprimar si candidat la primarie si n-ati facut nimic? Cred ca va paste invidia ca nu mai mancati din ciosvartele lui Ontanu!

  Reply this comment
 3. Mama lui Vasile
  #4 Mama lui Vasile 22 February, 2016, 20:49

  Bai Vasile, esti destept ca noaptea.
  Tu chiar crezi ca tot ce zboara se mananca, cum tot asa crezi ca toate fitilele aruncate on-line sunt pline de adevar.

  Reply this comment

<