Dosarul judecatoarei Terceanu: Fratii Becali dadeau spaga in pungi de chipsuri prin supermarketuri

Dosarul judecatoarei Terceanu: Fratii Becali dadeau spaga in pungi de chipsuri prin supermarketuri

Dosarul judecatoarei Terceanu: Fratii Becali dadeau spaga in pungi de chipsuri prin supermarketuri

by November 25, 2015 0 comments

Ies la iveală amănunte uluitoare din dosarul de şpagă al fraţilor Becali. Ioan şi Victor Becali foloseau cele mai bizare metode pentru a-i da şpagă judecătoarei Geanina Terceanu, care i-a achitat în Dosarul Transferurilor.

Aceştia i-au dat bani magistratului inclusiv în pungi de chipsuri lăsate pe raftul unui supermarket. În acest mod Geanina Terceanu a primit 220.000 euro. Judecătoarea a primit bani şi în celebrul bar deţinut de fraţii Becali, spune RTV.

Unul dintre martorii audiaţi în cazul mitei din Dosarul Transferurilor a dezvăluit modul în care judecătoarea Geanina Terceanu primea şpaga, pentru a-i achita pe fraţii Becali şi Cristi Borcea.

“I-am dat banii surorii judecătoarei într- un plic introdus într- o pungă de chipsuri, aceasta i-a luat şi a intrat în casă cu banii. (…) Terceanu Geanina m-a întrebat câţi bani sunt în plicul din pungă şi eu i-am spus că sunt 105.000 de euro”, a declarat unul din martorii din dosar. Fără să stea pe gânduri, Terceanu şi-a cumpărat cu banii jos un apartament în apropiere de Sun Plaza Mall.

Nici măcar nu încasase toată şpaga de la fraţii Becali, dar deja începuse să viseze. Martorul chiar i-a atras atenţia că face o greşeală. “Tot din discuţiile cu Terceanu Geanina am înţeles de la aceasta că, după ce primise cei 105.000 de euro, intenţiona să îşi cumpere o casă mai mare, într-o zonă rezidenţială, însă eu am sfătuit-o să nu facă acest lucru, întrucât «bate la ochi»”, a declarat martorul.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.