Exclus din PSD după ce a scris pe blog că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe bebelușii din Argeș

Exclus din PSD după ce a scris pe blog că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe bebelușii din Argeș

Exclus din PSD după ce a scris pe blog că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe bebelușii din Argeș

by March 10, 2016 0 comments

Decizie controversată luată de Liviu Dragnea. Acesta l-a exclus din PSD pe deputatul Ninel Peia, care a scris pe blogul său că vaccinurile ar fi cauza pentru îmbolnăvirile bebelușilor din Argeș, scrie activenews.ro.

“Cine ne omoara copiii, e-coli sau vaccinul DTP? Vrem adevarul, nu bajbaieli demne de Evul Mediu!”, scria deputatul pe blog înainte de a fi exclus din partid, conform sursei citate.

”Președintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, președinta organizației PSD Ilfov, să ia măsurile statutare în legătură cu prestația publică a deputatului Ninel Peia, membru în Biroul Permanent Județean Ilfov, ale cărui declarații politice vin în contradicție cu prevederile Statutului și ale Codului Etic și de Conduită adoptat de PSD la Congres. În acest sens, Biroul Permanent Județean Ilfov a luat decizia de a-l exclude din partid pe Dl. Ninel Peia. Hotărârea BPJ Ilfov va fi supusă validării în forurile superioare de conducere ale partidului, în cel mai scurt timp”, a anunțat Partidul Social Democrat.

„Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, a spus Liviu Dragnea, președintele PSD, conform Digi 24.

Citiţi mai multe pe http://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-deputat-a-fost-EXCLUS-din-PSD-dupa-ce-a-declarat-ca-vaccinurile-i-au-imbolnavit-pe-bebelusii-din-Arges-130937
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.