Muzica e viaţa mea. Soţia premierului spune că simte o bucurie imensă când cântă

Muzica e viaţa mea. Soţia premierului spune că simte o bucurie imensă când cântă

Muzica e viaţa mea. Soţia premierului spune că simte o bucurie imensă când cântă

by March 17, 2016 0 comments

Valerie Cioloş-Villemin a declarat, miercuri, la Alba Iulia, unde a susţinut seminarul ” Rolul muzicii în sănătatea, armonia şi educarea comunităţii”, că simte ”o bucurie imensă atunci când cântă”, precizând că muzica este cea mai mare pasiune a sa, scrie mediafax.ro.

Conform sursei, Valerie Cioloş-Villemin a spus, în cadrul întâlnirii la care au participat aproximativ 100 de doamne, că meloterapia are efecte benefice asupra psihicului şi asupra sănătăţii.

”Muzica reprezintă foarte mult pentru mine. Simt o bucurie imensă când cânt. Când cânt cu oameni, nu singură. Şi în baie îmi place să cânt. Pentru mine, momentele acestea sunt foarte frumoase”, a declarat soţia premierului Dacian Cioloş.

Ea a recunoscut că după mulţi ani în care a făcut ceea ce i-au cerut alţii, în sfârşit face ceea ce îi place, iar muzica se află chiar şi în faţa agronomiei.

Un alt subiect atins de Valerie Cioloş, în cadrul seminarului organizat la Academia Doamnelor din Alba Iulia, a fost ”cât de important este să trăim în prezent”, ea susţinând că oamenii îşi petrec 47% din timp gândindu-se la lucruri petrecute în trecut, viitor sau la alte persoane.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/life-inedit/valerie-ciolos-villemin-muzica-reprezinta-foarte-mult-pentru-mine-video-15110294

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.