Prăpăd. Niciun candidat la şefia caselor de sănătate judeţene nu a luat concursul

Prăpăd. Niciun candidat la şefia caselor de sănătate judeţene nu a luat concursul

Prăpăd. Niciun candidat la şefia caselor de sănătate judeţene nu a luat concursul

by March 4, 2016 0 comments

Niciunul dintre candidaţii înscris pentru ocuparea a 41 de posturi de şefi ai caselor judeţene de sănătate şi OPSNAJ nu a trecut concursul organizat de CNAS, informează mediafax.ro, citând ziarul Gândul.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a organizat pe 2 martie concurs pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte-director general ai caselor de sănătate judeţene.

Conform sursei, funcţiile  erau ocupate interimar după decizia 30 octombrie anul trecut, când ca urmare actualizării indicatorilor de performanţă, contractele de management ale şefilor instituţiilor au încetat.

După depunerea dosarelor de concurs, pentru proba scrisă s-au calificat 47 de candidaţi. Aceştia au susţinut un examen scris pe data de 2 martie, constând în verificarea cunoştinţelor de legislaţie în domeniu. Niciunul dintre candidaţi însă nu a obţinut însă punctajul minim de 70 de puncte care era necesar pentru a trece în etapa finală, respectiv a susţinerii planului de management pentru instituţiile pe care voiau să le conducă.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/toti-candidatii-la-sefia-caselor-de-sanatate-au-picat-la-concurs-15096698

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.