Tragic. Şapte persoane au murit, în Argeş, din cauza gripei sezoniere

Tragic. Şapte persoane au murit, în Argeş, din cauza gripei sezoniere

Tragic. Şapte persoane au murit, în Argeş, din cauza gripei sezoniere

by March 2, 2016 0 comments

Gripa sezonieră a ucis şapte persoane în judeţul Argeş.

Potrivit mediafax.ro, care citează un comunicat transmis de DSP Argeş, la nivelul judeţului au fost confirmate de Institutul Cantacuzino Bucureşti 16 cazuri de gripă sezonieră, din care şapte persoane au murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, fiind vorba de persoane care nu au fost vaccinate antigripal şi care au prezentat şi alte afecţiuni medicale cronice.

DSP Argeş recomandă oamenilor să respecte regulile de igienă şi să se vaccineze antigripal pentru evitarea îmbolnăvirilor, menţionează sursa citată.

“Măsurile de igienă personală, precum spălarea cu apă şi săpun a mâinilor, folosirea batistelor pentru strănut sau tuse sunt esenţiale pentru prevenirea transmiterii afecţiunilor respiratorii şi gripei. De asemenea, este recomandat să se evite zonele aglomerate şi expunerea prelungită la frig. Respectarea unui regim de viaţă sănătos, o alimentaţie bogată în proteine, legume şi fructe, odihnă şi mişcare sunt esenţiale pentru menţinerea unui corp sănătos”, se arată în comunicat.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/arges-sapte-persoane-din-judet-au-murit-din-cauza-gripei-sezoniere-15093275

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.