Vă vine să credeţi? Frații Wachowski, regizorii trilogiei “Matrix”, se cred acum femei

Vă vine să credeţi? Frații Wachowski, regizorii trilogiei “Matrix”, se cred acum femei

by March 10, 2016 0 comments
Incredibil dar adevărat. Andy Wachowski, care a regizat împreună cu fratele său Matrix, a anunțat că este femeie și că se numește în prezent Lilly, la patru ani după ce fratele său a devenit Lana, scrie AFP, conform activenews.ro.
“Schimbare de sex senzațională – frații Wachowski devin surori”, a anunțat Andy Wachowski, 48 de ani, într-un comunicat transmis Windy City Times, o publicație LGBT din Chicago.
“Este cel mai mare titlu pe care îl așteptam anul trecut”, a scris Wachowski, explicând că numeroase tabloide l-au amenințat în urmă cu un an că anunță evenimentul, împotriva voinței  sale. Larry a anunțat că a decis să grăbească anunțul după ce a fost abordat la locuința sa de un reporter al tabloidului britanic Daily Mail.
“A început să îmi explice … că trebuie neapărat să mă întâlnesc cu el mâine sau poimâine sau săptămâna viitoare pentru a fi fotografiată și să îmi povestesc istoria care este atât de interesantă”, a adăugat Wachowski.
“Să fii transsexual nu e ușor. Trăim într-o lume binară (…) Aceasta înseamnă că, atunci când ești transsexual, trebuie să înfrunți realitatea dură de a trăi într-o lume care este evident ostilă”, a explicat el, potrivit hotnews.ro.
Citiţi mai multe pe http://www.activenews.ro/voie-buna-showbiz/Fratii-Wachowski-sunt-acum-surorile-Wachowski.-Regizorii-trilogiei-Matrix-se-cred-femei-130955
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.