Nici a treia oara nu a fost cu noroc! Marian Munteanu s-ar putea retrage din cursa pentru Primaria Capitalei

Nici a treia oara nu a fost cu noroc! Marian Munteanu s-ar putea retrage din cursa pentru Primaria Capitalei

Nici a treia oara nu a fost cu noroc! Marian Munteanu s-ar putea retrage din cursa pentru Primaria Capitalei

by April 19, 2016 0 comments

Ședință importantă la PNL București în această seară. Nebunia creată odată cu desemnarea lui Marian Munteanu în calitate de candidat al PNL pentru Primăria Capitalei a escaladat. Totul a culminat cu anunțul public al candidatul PNL la Sectorul 5, Ovidiu Raețchi, că se delimitează total de Marian Munteanu și de toate acțiunile lui. Se pare că nici ceilalți candidați de la sectoare nu sunt fericiți cu actualul candidat oficial, potrivit stiripersurse.ro.

Și candidatul de la Sectorul 6, Răzvan Mironescu, a anunțat că își separă campania de cea a lui Marian Munteanu.

Un cuvânt puternic împotriva lui Marian Munteanu l-ar avea și președintele de onoare, Mircea Ionescu Quintus, care le-ar fi cerut liderilor partidului să găsească o altă soluție.

Cel mai probabil se va retrage singur”, ne-a spus un lider al PNL. Acesta susține că ”Marian nu are cum să își facă campanie pentru că trebuie să răspundă la tot felul de întrebări.”.

Potrivit informațiilor noastre o decizie decisivă se va lua în această seară, exact cu o seară înainte de ziua în care liberalii bucureșteni preconizau să înscrie candidatura lui Marian Munteanu la Biroul Electoral Municipal.

Nu se știe clar dacă se va retrage sau dacă va fi retras, susțin sursele noastre…. SAU va fi menținut cu toate costurile grele de imagine.

Primul candidat al PNL la Primăria Capitalei a fost europarlamentarul Cristian Bușoi. El s-a retras în favoarea deputatului Ludovic Orban, care la rândul lui după problemele cu DNA s-a retras și a intrat Marin Munteanu. Acesta se confruntă însă cu o adevărată furtună mediatică pe marginea trecutului său legat de Mișcarea Legionară și scrierile sale post-mineriadele din anii 90.

PS: Candidatul cu numărul IV ar putea fi Ciprian Ciucu, actual candidat independent susținut de M10.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.