PRU cheamă la miting. ”Nu vrem mega-moschee, nu vrem migranţi musulmani în România”, în faţă la Cotroceni

PRU cheamă la miting. ”Nu vrem mega-moschee, nu vrem migranţi musulmani în România”, în faţă la Cotroceni

PRU cheamă la miting. ”Nu vrem mega-moschee, nu vrem migranţi musulmani în România”, în faţă la Cotroceni

by April 9, 2016 0 comments

Partidul România Unită cheamă bucureştenii la miting, duminică, 10 aprilie, de la ora 16,00, în faţa Palatului Cotroceni, pentru a protesta faţă de intenţia ridicării unei mega-moschei în Capitală şi faţă de primirea în ţara noastră a migranţilor musulmani.

Într-un comunicat de presă semnat de preşedintele formaţiunii, deputatul Bogdan Diaconu, este criticată dur atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis, care nu numai că nu s-a opus proiectului moscheii, dar a chiar a menţionat că se va şi înfăptui, considerându-se că se încalcă astfel Constituţia României şi legile ţării.

Construirea meoscheii a fost atactă şi în instanţă de trei bucureşteni care au venit, luni, la Curtea de Apel Bucureşti cu o cruce pe care scrie “Creştinii nu vor mega moschee” şi au spus că au depus o cerere de anulare a Hotărârii de Guvern privind construirea unei moschei de mari dimensiuni, pe un teren 11.000 de metri pătraţi de lângă Romexpo dat în concesiune pentru 49 de ani.

Mai mult, potrivit stiripesurse.ro, în București au apărut peste noapte sute de cruci cu un mesaj clar – “Creștinii nu vor Mega Moschee”.

“Creștinii nu vor Mega Moschee” este mesajul inscripţionat pe cele 500 de cruci de lemn care au fost amplasate pe stâlpii din Capitală, vineri dimineaţă.

Sute de cruci din lemn au apărut, vineri dimineaţă, pe stâlpii din București, în semn de protest împotriva proiectului construirii unei moschee imense în Capitală.

Astăzi 8.04.2016 am montat 500 de sfinte cruci de lemn în dorința de a sensibiliza și trezii constinta cetatenilor, referitor la pericolul construirii unei Mega Moschei în București. În marile intersecții pe Cruci sta scris “Creștinii nu vor Mega Moschee” “, a anunţat pe Facebook unul dintre organizatorii acestui protest, conform stiripesurse.ro.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<