Iată întrebarea. Deschiderea JO de la Rio, pe agenda prezidenţială?

Iată întrebarea. Deschiderea JO de la Rio, pe agenda prezidenţială?

Iată întrebarea. Deschiderea JO de la Rio, pe agenda prezidenţială?

by June 1, 2016 0 comments

Un articol publicat de site-ul stiripesurse.ro, care citează un material jurnalistic apărut în ”Naţional”, se referă la un posibil turneu al cuplului Iohannis în America de Sud chiar în perioada deschiderii JO de la Rio, cu includerea acestui eveniment în agenda prezidenţială.

”Prioritatea absoluta a agendei externe a Presedintelui Romaniei este onorarea promisiunii facute primei doamne, mare iubitoare de sport, de a asista pe viu la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de la Rio. Asa ca, pentru a masca atat cat se mai poate dupa dezvaluirile din presă, bietii responabili ai Administratiei Prezidentiale trebuie sa gaseasca acum solutii prin care sa-i convinga pe romani ca, tocmai in acea perioada, cuplul prezidential va desfasura un turneu oficial in America de Sud”, se arată în materialul publicat.

”Pentru actiuni de reprezentare a intereselor Romaniei pe plan international”, desigur, dupa cum suna deja ciorna pregatita la Cotroceni pentru clipa cand se va da drumul la acest „breaking news”.

Ce-i drept, din pacate pentru sportul romanesc, micuta delegatie a tarii noastre pentru Olimpiada nu doar ca nu sporeste sub nicio forma, dar, in urma scandalurilor de dopaj, ea scade dramatic.

Insa sub nicio forma acest mic amanunt nu este luat in calcul la Cotroceni ca un impediment pentru ca prima doamna sa nu se poata afisa in tribuna oficiala de la Rio, unde, pentru ca doar asta este ”pretextul”, va lua loc si Klaus Iohannis, in calitate de „presedinte consort”.

Citiţi mai multe pe http://www.stiripesurse.ro/ultimul-breaking-news-de-la-cotroceni-presa_1136565.html

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.