Întrebare PRU pentru Dragnea: de câte ori ați fost în Rusia?

Întrebare PRU pentru Dragnea: de câte ori ați fost în Rusia?

Întrebare PRU pentru Dragnea: de câte ori ați fost în Rusia?

by September 1, 2016 0 comments
Liviu Dragnea a acuzat PRU că ar avea legături cu Rusia.„Finanțare din Est” și „parteneriat cu un partid din Polonia” al cărui lider a fost acuzat și arestat pentru spionaj pentru „mama-Rusie”. Liviu Dragnea a respins vehement orice urmă de colaborare a PSD cu Partidul România Unită, explicând că există foarte multe urme de îndoială față de acest partid.

La acuzațiile dure ale lui Dragnea, PRU îi cere să răspundă de câte ori a fost în Rusia, în 2010, și de ce.

”Am fost informat despre acuzatiile pe care domnul Liviu Dragnea i le-a adus Partidului Romania Unita, privind imaginare legaturi ale acestuia cu Rusia si despre protocolul pe care l-ar avea PRU cu un partid din Polonia.

Ii raspund punctual domnului Dragnea in felul urmator:

1. În legatura cu imaginara relatie cu Rusia, il anunt ca in cei 37 de ani ai mei de viata nu am ajuns niciodata la Est mai departe de Chisinau, lucru usor de verificat de catre structurile necivile prietene ale domnului Dragnea.

2. În ceea ce priveste colaborarea cu partidul din Polonia, il informez ca in momentul in care am aflat despre arestarea liderului acelui partid, BPN al PRU, in luna mai 2016, a votat in unanimitate, la propunerea mea anularea acelui protocol.

As dori ca domnul Dragnea sa aprecieze promptitudinea cu care am lamurit aceste probleme, dar, cu aceasta ocazie il rog sa raspunda cu aceeasi promptitudine si sinceritate la intrebarea: de cate ori a fost domnia sa in Rusia din 2010 pana in prezent si care a fost scopul vizitelor sale repetate acolo?”, se arată într-un comunicat remis redacției STIRIPESURSE.RO semnat de Bogdan Diaconu, președintele PRU.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<