Mesajul cutremurător al mamei polițistului Gigina, pentru Gabriel Oprea

Mesajul cutremurător al mamei polițistului Gigina, pentru Gabriel Oprea

Mesajul cutremurător al mamei polițistului Gigina, pentru Gabriel Oprea

by September 7, 2016 0 comments

Mesajul mamei politistului Gigina, pentru Gabriel Oprea: Ai redus la zero această familie, doar pentru că ai crezut că totul ți se cuvenea.”

Carmen Gigina, mama politistului Bogdan Gigina, care a murit toamna trecuta in timp ce se afla in misiune, in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru fostul vicepremier: “Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? (…) Dumneavoastra erati “Zeul” care dictati si asta o stie tot ministerul. Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala, un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale… dar despre ce vorbesc? despre un om care si-a abandonat omul care starea in ploaie, vint, soare pentru siguranta lui… Omul care la citeva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el facea parte din dispozitiv, omul care in decursul a catorva ore a schimbat legea”.

Mesajul integral postat de mama lui Bogdan Gigina pe Facebook:

“Mi se pare de domeniul fantasticului”, asta declara”Gabi Oprea”. Pune o intrebare catre procurorul de caz: “Daca nu ar fi fost acele lucrari nesemnalizate oare Bogdan Gigina chiar si rulind cu 84km/h ar fi murit? As vrea sa stiu raspunsul sincer al procurorilor la aceasta intrebare?”

Aceeasi intrebare v-o adresez si eu si va rog sa raspundeti la fel de sincer. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? D-voastra dispuneati de acest dispozitiv, nimeni altcineva. Aghiotantul era vocea d-voastra (de altfel un om cu suflet din relatarile lui Bogdan ,un om care era supus la fel ca si ei rasfatului dvs zilnic).

Dvs erati “Zeul”care dictati si asta o stie tot Ministerul. Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala, un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale… dar despre ce vorbesc despre un om care si-a abandonat omul care statea in ploaie, vint, soare ptr sisuranta lui.. Omul care la câteva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el făcea parte din dispozitiv, omul care in decursul a câtorva ore a schimbat legea .(Vezi monitorul oficial 21 oct 2015).

Pentru mine domnule, esti un muritor, eu nu vad functia, nu vad omul politic care crezi ca esti, sunt o mama care si-a pierdut unicul copil, din ignoranta ta, o mama careia i-ai sters trecutul, viitorul , viata. Ai redus la „0” aceasta familie, doar pentru ca ai crezut ca totul ti se cuvenea.”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.