Sfidare la adresa românilor. Ambasadorul american s-a pozat cu steagul secuiesc

Sfidare la adresa românilor. Ambasadorul american s-a pozat cu steagul secuiesc

Sfidare la adresa românilor. Ambasadorul american s-a pozat cu steagul secuiesc

by September 14, 2016 0 comments

Ambasadorul SUA la București, Hans G. Klemm, apare pe internet alături de oficiali UDMR și ai unor formațiuni maghiare extremiste cu steagul secuiesc, potrivit stiripesurse.ro. Noul scandal care implica Ambasada SUA de la București vine la scurt timp după declarațiile controversate ale ambasadorului SUA la Chișinău, James D. Pettit, care declara că Republica Moldova nu este România.

Primul este Antal Árpád, primarul UDMR al Municipiului Sfântu Gheorghe (chiar el a postat fotografie pe pagina sa de socializare). Ultimul este Tamas Sandor, presedintele CJ Covasna.

Potrivit mesajului care însoțește fotografia, comunitatea maghiară se simte prigonită de o majoritate care nu o lasă să își folosească simbolurile. I-au spus amsadorului SUA și despre metodele Traian Băsescu și Liviu Dragnea de reorganizare adminstrativ-teritorială care ar fi dus la o asimilare forțată a comunității maghiare prin topirea ei în entități care ar fi făcut ca ei (n.a.maghiarii) să devină minoritari.

Pe contul Ambasadei SUA la Bucuresti sunt o serie de 10 f0t0grafii din cadrul turneului din zonă al ambasadorului Hans Klemm.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.