Laura Kovesi si Florian Coldea vor fi audiati la Parchetul General in dosarul dezvaluirilor lui Ghita

Laura Kovesi si Florian Coldea vor fi audiati la Parchetul General in dosarul dezvaluirilor lui Ghita

Laura Kovesi si Florian Coldea vor fi audiati la Parchetul General in dosarul dezvaluirilor lui Ghita

by January 20, 2017 0 comments

Dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă produc valuri şi agită apele în sistem. După ce Parchetul General a deschis un dosar, în care a fost audiat deja fostul preşedinte Traian Băsescu, acum urmează să fie chemaţi procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi şi fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, va fi chemată la Secția de urmărire penală și criminalistică. În același dosar, urmează să fie audiat și Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, devenit civil după trecerea în rezervă, informează evz.

De asemenea, Florian Coldea va fi audiat şi la Parchetul Militar, pentru faptele petrecute în perioada cât a fost cadru activ. Procurorii militari au deschis şi ei un dosar, ca urmare a dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă.

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat şi, pe 4 ianuarie, au deschis un dosar penal, în urma unei înregistrări difuzată de postul România TV. „În această înregistrare, Traian Băsescu relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare”, a transmis Parchetul General. Practic, Sebastian Ghiţă spunea că fostul preşedinte are înregistrări cu Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi judecătoarea Camelia Bogdan. Postul a prezentat o înregistrare cu Traian Băsescu în care acesta susţine că ştie cum a fost condamnat Dan Voiculescu şi cum era aranjată mutarea Cameliei Bogdan în locul magistratului Mustaţă.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.