PNL piere, Falcă se piaptănă! Primarul Aradului, vacanță de 5 stele în munții Alpi

PNL piere, Falcă se piaptănă! Primarul Aradului, vacanță de 5 stele în munții Alpi

PNL piere, Falcă se piaptănă! Primarul Aradului, vacanță de 5 stele în munții Alpi

by March 28, 2017 0 comments

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost departe de problemele arădenilor de zi cu zi. S-a  relaxat în Alpii francezi, într-o vacanţă mai mult decât opulentă.

Ce-i drept, preşedintele PNL Arad i-a obişnuit pe arădeni cu escapade deloc ieftine, făcute în ultimii ani în diferitelocaţii din Europa sau SUA.

“Gheorghe Falcă e un mare amator de distracţii montane, în staţiuni de lux din străinătate, potrivit imaginilor primite la celebra adresă pont@cancan.ro. Aşa după cum se poate vedea în imagini, primarul Aradului şi-a luat concediu şi se relaxează cu un grup de prieteni în inima Alpilor, în localitatea Les Deux Alpes, pentru că la noi zăpada s-a cam sfărşit. Edilul este echipat complet în costum de schi de culoare galbenă şi practică cu entuziasm sporturile de iarnă, în compania amicilor. La un moment dat, se decide să ia o gustare chiar la baza partiei, dar foamea i se accentuează, aşa că Falcă şi cu gaşca lui se opresc spre seară la un restaurant rustic, unde ocupă o masă şi cer preparate locale! Localul este ‘La Grange Les Deux Alpes”, considerat de turişti ca fiind cel mai bun din staţiune, şi unde un meniu complet cu mancare şi băutură ajunge cam la 30 de euro de persoană. Aceasta înseamnă că primarul şi prietenii săi, în total opt persoane, au lăsat undeva între 250-300 de euro, incluzând bacşişul!”, scriu jurnaliştii de la cancan.ro.

Interesant este că în pozele şi filmările pe care cancan.ro le-a prezentat nu apare şi soţia primarului, Ela Falcă.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.