De frica ”descălecării”, paranoicul Gheorghe Falcă minte chiar în fața lui Ludovic Orban

De frica ”descălecării”, paranoicul Gheorghe Falcă minte chiar în fața lui Ludovic Orban

De frica ”descălecării”, paranoicul Gheorghe Falcă minte chiar în fața lui Ludovic Orban

by July 22, 2017 0 comments

Sondajele nu-l satisfac pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este într-o cădere liberă nu numai pentru primărie dar și în rândul filialei arădene a PNL. 

Astăzi a avut loc o conferință de presă, la sediul PNL Arad, ca urmare a vizitei președintelui partidului, Ludovic Orban, în județul Arad. Culmea, cel care i-a făcut această invitație de a vizita județul, primarul Ineului, Călin Abrudan, a lipsit de la şedinţa cu Biroul Politic Judeţean şi cu primarii PNL din judeţul Arad. Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu şi un oponent declarat al lui Gheorghe Falcă, probabil din dorinţa de a-l marginaliza, nu l-a convocat pe Abrudan la şedinţă. 

Întrebat despre neconvocarea lui Călin Abrudan de către colegii de la livearad.ro, Gheorghe Falcă, aflat alături de Ludovic Orban într-o conferinţă de presă, a replicat că l-a invitat pe primarul Ineului şi că acesta din urmă chiar a confirmat prezenţa. „Vrei să vezi că a confirmat? Ce faci dacă am dreptate?”, a răbufnit Falcă, agitat.

După puţin timp de la încheierea conferinţei de presă livearad.ro l-a contactat telefonic pe primarul Ineului, Călin Abrudan, care a confirmat bănuielile presei: „Nu am fost convocat pentru şedinţa cu primarii. Eu sunt oricum prins cu anumite probleme legate de Zilele Ineului”, a spus Abrudan.

Minciuna lui Falcă a avut picioare scurte… de doar câteva minute.  Nu înţelegem raţiunea pentru care minte cu neruşinare în faţa a zeci de ziarişi de la publicaţiile locale şi naţionale, prezenţi la conferinţa de presă susţinută alături de Ludovic Orban. Adică înțelegem faptul că voievodul Aradului are șanse mari de a fi ”descălecat” de oameni mai tineri și care sunt văzuți bine de simpatizanții liberali.S-a speriat puţin când i-a fost adresată întrebarea, a dat în bâlbâială câteva secunde, apoi a replicat cu o minciună sfruntată şi s-a revigorat. Probabil că acesta este modul de succes în care face politică.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.