Apicultorul Falcă mângâie pe cap albinuțele liberale!

Apicultorul Falcă mângâie pe cap albinuțele liberale!

Apicultorul Falcă mângâie pe cap albinuțele liberale!

by October 22, 2017 0 comments

Constatăm că de astăzi nu mai avem un injiner de drumuri și poduri, pizzar șef care să știe cum și câte bucăți de pizza merită o familie. Gheorghe Falcă și-a găsit o nouă vocație, a aplicat pe net și a urmat un curs intensiv de apicultură online, și dacă nu folosește decât o dată pe an costumul cela de copilot, i-a dat o nouă întrebuințare, mângâie pe cap albinuțele liberale.

Astăzi, la Palatul Parlamentului, peste 930 de delegați liberali și-au ales conducătorul la secția tineret. Pentru șefia TNL a candidat Mara Mareș, Radu Surugiu și arădeanul Glad Varga.

Printre cei care au susținut un discurs de îmbărbătare micilor liberali aflați în stadiul de lipire a afișelor electorale s-a aflat și voievodul nostru local, Gheorghe Falcă. Printr-o alocuțiune lacrimogen (femeia de serviciu își ștergea nasul de emoție), și-a arătat valențele de apicultor atunci când și-a ridicat mânuțele și a explicat, ferm, cum stau lucrurile:

“Vreau să vă mulţumesc, pentru că sunteţi albinele frumoase ale partidului. Vreau să ne aplaudăm reciproc. Eu pe dumneavoastră pentru că aduceţi la acest mare stup al PNL ştiinţa şi dorinţa dumneavoastră. Vă mulţumesc că m-aţi invitat și mă întoarceţi în timp în emoţia din 1998, eram un simplu candidat pentru funcţia de preşedinte la tineret. Era emoţie, era dorinţă, era speranţă (n.r. speranță mai puțin, mai erau niște înjurături prin colțuri de clădire). Am trăit acea experienţă şi, peste ani, colegii mei m-au întrebat: ‘Şi, totuşi, de ce ai câştigat?’. Le-am spus că am câştigat pentru că m-am comportat ca un prieten în relaţia cu colegii mei din ţară, pentru că împreună făcusem deja istorie în organizaţia de tineret. (sic) Sper să reuşim ca împreună să punem cap la cap valorile creştin-liberale, iar peste ani să ne invitaţi la marele congres al PNL pe care dumneavoastră să-l conduceţi”. (agerpres.ro)

Scary cu albinuțele astea. Oricum, arădeanul nostru, Glad Varga, nu a apucat turul secund. Presimt că la anul vom avea și un festival al apicultorilor arădeni, în care marele maestru va băga mâna în borcanul cu miere. (livearad.ro)

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.