Bucketlist în Decembrie: Descoperă AICI cele mai neobișnuite destinații de vacanță!

Bucketlist în Decembrie: Descoperă AICI cele mai neobișnuite destinații de vacanță!

Bucketlist în Decembrie: Descoperă AICI cele mai neobișnuite destinații de vacanță!

by November 29, 2018 0 comments

Se apropie iarna, frigul se lasă încet încet, iar proaspeții fulgi de nea ne vestesc… dorința de a pleca cât mai departe? Nu-ți face probleme, agenția Karpaten te ajută să respecți măcar unul dintre lucrurile pe care ți le-ai propus să le faci anul acesta. Cine știe, poate chiar cel mai nebunesc: Crăciun la plajă sau chiar să înfrunți marea, departe de munții noștri care pe zi ce trece devin tot mai albi.

Spune „Crăciun Fericit” la 30°C

Thailanda luna aceasta este o destinație perfectă pentru cei care vor să scape de stresul sărbătorilor, frigul și zloata de afară sau pur și simplu, vor să trăiască ceva inedit și totodată luxos.

Trăiește un sejur de neuitat în nuanțe de albastru și auriu care să-ți ofere cele mai neobișnuite culori ale iernii. Phuket nu cunoaște „frig” sau „zăpadă” și de aceea cu siguranță poate fi una dintre cele mai nebunești aventuri pe care o poți avea vreodată.

Împătimiții de cultură și cei care vor să se rupă de mainstream, pot colinda pe străzile Bangkok-ului cu aceeași ocazie:

 • Wat Arun, Templul Răsăritului
 • Piețele plutitoare
 • Marele Palat, Palatul Regelui
 • Viața de noapte, Străzile: Soi Cowboy, Nana Plaza sau Patpong
 • Epicentrul mâncării Thailandeze
 • Grădinile Bang Karachao, plămânii Bangkok-ului

Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile orașului, încărcate cu spiritualitate precum sunt oamenii nerăbdători să te cunoască.

Îmbrățișează iarna în cel mai culminant punct al ei

O croazieră pe Marea Baltică unde ziua nu se mai îngână cu noaptea, o să îți ofere experiența unor nopți albe la propriu, prin orașe precum:

 • Sankt Petersburg
 • Riga
 • Vilnius
 • Tallinn
 • Dar și una dintre cele mai frumoase capitale Scandinave, Stockholm.

Cu toate că au o cultură și obiceiuri similare, fiecare dintre aceste orașe contribuie la experiența și atmosfera specifică iernii, pe care nordul o reprezintă cel mai bine.

Fie că ești iubitor al lunii cadourilor sau pur și simplu entuziast al altor culturi, Scandinavia, Rusia și Țările Baltice sunt o destinație ideală pentru a întâmpina un nou an și a-l încheia pe acesta cu o experiență, pe cât de friguroasă pe atât de plină de „lagom”.

Cu toate că Decembrie este luna care aduce frigul, iarna poate să aducă îmbrățișări calde și oportunități de experiențe pe care nu trebuie să le ratezi cât trăiești.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.