”Fruncea” listei PNL. Rareș Bogdan, lansat în politica mare ca important lider PPE

”Fruncea” listei PNL. Rareș Bogdan, lansat în politica mare ca important lider PPE

”Fruncea” listei PNL. Rareș Bogdan, lansat în politica mare ca important lider PPE

by March 14, 2019 0 comments

Peste 4.000 de lideri locali, regionali și naționali, alături de candidatul Partidului Popular European la șefia Comisiei Europene, Manfred Weber, de liderul grupului PPE în Comitetul European al Regiunilor, Michael Schneider, dar și de președintele Klaus Iohannis participă sâmbătă la Summitul liderilor regionali și locali ai PPE în vederea alegerilor europene din 2019, potrivit stiripersurse.ro.

Evenimentul va fi organizat de PNL, care se va folosi de această trambulină pentru a-și lansa candidații la alegerile europarlamentare. Sursele noastre susțin că unul dintre vorbitorii PNL la acest eveniment va fi Rareș Bogdan, jurnalistul Realitatea TV care va și deschide lista la alegerile europarlamentare.

Acestea sunt intențiile strategilor PNL, dar încă nu este sigură 100% candidatura lui Rareș Bogdan.

Participarea lui Klaus Iohannis la eveniment validează politic alegerea liberalilor de a merge cu Rareș Bogdan cap de listă la alegerile europarlamentare.

Principalele discursuri ale evenimentului vor aparține lui Manfred Weber, candidatul PPE pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, și lui Klaus Iohannis, președintele României. La București, Manfred Weber își va prezenta viziunea asupra viitorului Uniunii Europene, un moment important dat fiind faptul că el este principalul favorit la preluarea șefiei Comisiei Europene.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.