Alianța USR-Plus stă să cadă. Totul depinde de rezultatul la europarlamentare

Alianța USR-Plus stă să cadă. Totul depinde de rezultatul la europarlamentare

Alianța USR-Plus stă să cadă. Totul depinde de rezultatul la europarlamentare

by May 15, 2019 0 comments

USR și PLUS au făcut alianță electorală pentru alegerile europarlamentare, în speranța că cele două partide care se bat pe același electorat nu se vor canibaliza, potrivit stiripesurse.ro.

Născută cu mari dificultăți și proteste din interiorul partidelor, alianța USR-PLUS pare la fel de șubredă și în plină campanie electorală. Surse din USR ne-au explicat că mai mulți lideri ai partidului sunt nemulțumiți de cei de la PLUS și în mod special de Dacian Cioloș.

Conform surselor noastre, în interior există o mulțime de contradicții privind abordarea evenimentelor de campanie și a temelor de discurs.

Surse din USR ne-au precizat că este foarte posibil ca după alegerile europarlamentare din 26 mai cele două partide să o apuce pe drumuri separate. Cei din USR nu sunt mulțumiți de modul în care acționează Dacian Cioloș și consideră că USR își poate maximiza șansele la alegerile locale și parlamentare pe cont propriu.

Aceasta este o variantă de lucru în USR, dar cele două partide vor râmâne legate indiferent de dorința lor. Odată ce vor trimite europarlamentari în Parlamentul European vor fi legate, iar la prezidențiale vor fi nevoite să negocieze, mai ales în turul II pentru a susține un singur candidat, tot în tentativa de a nu-și scinda propriul electorat.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.