Premierul Dăncilă: Am fost izolată la Guvern, timp de 6 luni de zile. Nu aveam voie să vorbesc cu colegii

Premierul Dăncilă: Am fost izolată la Guvern, timp de 6 luni de zile.  Nu aveam voie să vorbesc cu colegii

Premierul Dăncilă: Am fost izolată la Guvern, timp de 6 luni de zile. Nu aveam voie să vorbesc cu colegii

by July 23, 2019 0 comments

Premierul Viorica Dăncilă, validată de Comitetul Executiv al PSD drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale din toamnă, a respins marți, la finalul reuniunii de partid, reproșurile ce i-au fost aduse în cadrul ședinței de președinte executiv al PSD Paul Stănescu. Acesta ar fi susținut, potrivit dezvăluirilor presei, că Dăncilă nu are șanse în cursa pentru Cotroceni, fiind urâtă de români cauza asocierii cu Dragnea.

De altfel, Dăncilă a anunțat la finalul CEx că social-democrații care vor critica în spațiul public partidul sau pe ea, în calitate de candidat PSD la prezidențiale, vor fi sancționați, susținând că “orice pas greșit va fi decontat de partid”.

Viorica Dăncilă a fost întrebată la finalul Comitetului Executiv al PSD despre reproșurile ce i-au fost aduse în cadrul ședinței partidului, mai exact cele ale lui Paul Stănescu, care a votat împotriva desemnării sale drept candidat la prezidențiale, susținând că ea este detestată de români pentru că este asociată cu Liviu Dragnea.

„A fost opinia domnului Paul Stănescu, nu vreau să o comentez, i-am răspuns la aceste lucruri în interiorul forului statutar și cred că, după ce i-am răspuns, și Paul Stănescu a realizat anumite lucruri și aceste răspunsuri ar trebui să îl îndepărteze de această opinie pe care a avut-o în Comitetul Executiv Național”, a răspuns Viorica Dăncilă.

„Da, cred că am șanse, și cred că am șanșe și în fața președintelui Klaus Iohannis, pentru că întotdeauna am demonstrat că pot fi și premierul tuturor românilor, deci pot fi președintele tuturor românilor. (…) Dacă am fost primul premier femeie, primul președinte de partid femeie, primul președinte femeie care a condus presedinția Consiliului UE, cred că cetățenii pot avea încredere că este timpul unui președinte al României femeie”, a susținut apoi Dăncilă.

Șefa PSD a fost întrebată și despre reproșurile aduse de ea însăși în ședință, și anume că a fost ținută izolată la Palatul Victoria și nu a avut voie să facă nimic, având interzis chiar și să vorbească cu colegii. De ce ați acceptat? – a fost întrebată Dăncilă.

„Aceste explicații le-am dat în forul statutar. Nu vreau să mă raportez la trecut, pentru mine important este prezentul. Am învățat din greșelile trecutului, dar cred că nu ne ajută dacă aducem în prim-plan lucrurile plăcute sau mai puțin plăcute”, a răspuns ea.

„Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în Guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv”, a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit unor stenograme difuzate de Digi24.ro:
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.