La concurență cu fostul ministru al Sănătății. Cum arată vila deținută de Nelu Tătaru

La concurență cu fostul ministru al Sănătății. Cum arată vila deținută de Nelu Tătaru

La concurență cu fostul ministru al Sănătății. Cum arată vila deținută de Nelu Tătaru

by April 22, 2020 0 comments

Presa locală din Bârlad dezvăluia acum vreo 6 ani afacerile imobiliare ale actualului ministru al Sănătății, pe vremea aceea fiind senator PNL. Deși poseda o vilă impresionantă în municipiul Huși, cu tot luxul necesar unui nabab moldav, Tătaru nu s-a dat în lături să cumpere și apartamentul ANL pe care îl achiziționase, cu chirie de la stat, în timpurile când era doar un simplu medic.

Vă prezentăm articolul apărut în ziarul online bzv.ro, în 25 ianuarie 2014:

”O dovada de imoralitate ne ofera senatorul husean ales prin vot popular majoritar pe numele sau, Nelu Tataru, medic-politician, actual senator al guvernului USL.

Senatorul Partidului National Liberal filiala Husi poseda un apartament de tip ANL pe strada Bulevardul 1 Mai primit in jurul anilor 2005-2006, pe cand domnia sa nu avea unde sa locuiasca, toate acestea in baza legii 152/1998. In doar sase, sapte ani medicul a ajuns sa detina o impresionanta vila estimata la cel putin jumatate de milion de euro. Cu toate acestea, senatorul a depus la primaria municipiului Husi documentatia necesara pentru a cumpara si acel apartament ANL pe care inca il mai tine ocupat, insa acesta s-a lovit de o problema organizatorica a primariei si anume, ca blocurile ANL din Husi nu au intabularea facuta, deci in consecinta inca nu pot fi cumparate.

De parca nu ar fi de ajuns aroganta si incapatanarea de care da dovada, Nelu Tataru isi permite sa puna la dispozitie acel imobil oricarei persoane din anturajul sau de la care primeste diferite favoritisme. Surse din orasul Husi vorbesc despre faptul ca senatorul PNL avea obiceiul de a se mai retrage la discutii cu diferite persoane de sex feminin pe tipul serii,” discutand” pret de o ora sau doua.

De specificat este faptul ca senatorul Nelu Tataru este unul dintre medicii de elita a municipiului Husi, implicit al spitalului Municipal “Dimitrie Castroian”, din postura sa de medic chirurg ajutand nenumarate persoane, fiind un profesionist desavarsit.

Persoane din anturajul medicului ajuns senator, Nelu Tataru vorbesc despre faptul ca vila impozanta pe care o detine acesta chiar la intrarea in municipiul Husi, construita din banii cetateanului consultat si tratat la spitalul mai sus mentionat, ascunde unele sume exorbitante si un lux pe care nici macar 10% din locuitorii Mun Husi nici macar nu indraznesc sa il viseze. Asa se face ca doar sistemul de aer conditionat l-a costat pe acesta in jurul sumei de saizeci de mii de euro. O singura placa de gresie sau faianta montata pe domeniul acestuia valorand circa o suta de de euro.

Cat timp va trebui sa mai treaca pana cand in componenta guvernelor vor fi oameni verticali si capabili? Cate generatii de politicieni va mai trebui ca Romania sa schimbe pentru a progresa si a redeveni ceea ce a fost odinioara? Atata timp cat cei care conduc aceasta tara atat de frumoasa si bogata nu vor fixa umarul pentru consolidare si nu vor pune la intaietate interesele nationale fata de cele proprii, Romania va ramane aceeasi tara, batjocorita si marginalizata de toata Europa”.

Citiți și AICI

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.