O nouă ordonanță militară. Orașul Țăndărei ar putea intra în carantină

O nouă ordonanță militară. Orașul Țăndărei ar putea intra în carantină

O nouă ordonanță militară. Orașul Țăndărei ar putea intra în carantină

by April 4, 2020 0 comments

Guvernul va prezenta în cursul zilei de astăzi o nouă ordonanță militară, a declarat premierul Ludovic Orban după ședința cu miniștrii Marcel Vela și Nelu Tătaru ce a avut loc la sediul MAI. Vela, Arafat și Despescu vor ține o conferință de presă la ora 14.00, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

”Am evaluat situația și am pregătit elementele pentru noua ordonanță militară ce va fi prezentată de echipa de la MAI în cursul zilei de astăzi. Practic e aproape în forma finală ordonanța”, a spus Orban.

Întrebat despre situația din Ialomița, în special în Țăndărei, premierul a declarat că ”acolo au venit foarte multe persoane din țări care au intrat în zona roșie de curând, se vor lua măsuri speciale, cel puțin pentru Țăndărei”. Asta, din cauză că mulți țigani s-au întors din Italia, Spania, germania, Suedia și refuză să respecte ordinele de carantină.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, vor susține o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, începând cu ora 14:00, a precizat MAI.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.