Din grija PSD pentru oameni! Spitalul Județean Giurgiu nu și-ar mai fi plătit lumina și căldura de un an de zile

Din grija PSD pentru oameni! Spitalul Județean Giurgiu nu și-ar mai fi plătit lumina și căldura de un an de zile

Din grija PSD pentru oameni! Spitalul Județean Giurgiu nu și-ar mai fi plătit lumina și căldura de un an de zile

by November 5, 2020 0 comments

Fosta conducere a Consiliului Județean Giurgiu ar fi lăsat o gaură financiară imensă la Spitalul Județean, în plină pandemie de coronavirus. Potrivit  dictonului ”după noi potopul”, Spitalul Județean, controlat politic, ar fi angajat cheltuieli nejustificate, care nu au acoperit mizeria din saloanele cu pacienții bolnavi cu covid. ( citește mai mult AICI).

Astfel, potrivit surselor noastre, unitatea spitalicească din Giurgiu ar fi acumulat datorii de 25 de miliarde lei de lei vechi,  din care 4,5 miliarde lei, pentru energia electrică neplătită de un an de zile( pentru care există procedura de executare silită demarată),  dar și 8 miliarde lei pentru energia termică, neplătită din iarna trecută.

În același timp, susțin sursele noastre, fostul șef al CJ a întocmit un plan ”măreț” de modernizare a Spitalului județean, care se ridica la suma de 130 de milioane de lei, dar care a rămas pe hârtie pentru că nu a fost precizată niciodată sursa de finanțare.

Proiectul a fost scris de o firmă de casă a PSD, în urma unei licitații organizate de Compania Națională de Investiții. Prețul prea mare al acestei investiții care vizează modernizarea ambulatoriului reprezintă un obstacol în punerea în aplicare al proiectului. Însă, potrivit unor surse guvernamentale, finanțarea Spitalului  Județean Giurgiu va continua, după câte se pare, cu fonduri europene, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus.

Fosta conducere a CJ Giurgiu  angajat pentru Spitalul Județean proiecte gigantice de sute de milioane de lei cu bani ”fantomă”, dar nu a fost să stare să-și plătească, de un an de zile, lumina și căldura, punând în pericol viața pacienților.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.