Tipuri de bonusuri la pariuri

Tipuri de bonusuri la pariuri

Tipuri de bonusuri la pariuri

by July 5, 2022 0 comments

Printre numeroasele avantaje oferite de casele de pariuri de pe internet se numara si ofertele bonus. Promotiile oferite atat clientilor noi, cat si celor existenti sunt extrem de atractive, iar prin intermediul lor poti obtine diferite beneficii pe platforma, care sa iti aduca sanse mai mari de castig, precum si o experienta de joc mai interesanta.

In randurile urmatoare vei afla care sunt cele mai populare si totodata profitabile tipuri de bonusuri pe care le poti primi la agentiile de pariuri online.

Ce bonusuri ofera caselse de pariuri online?

Bonusurile reprezinta o buna metoda de atragere a jucatorilor noi pe site-ul unei case de pariuri. De aceea, operatorii licentiati incearca sa puna la dispozitia clientilor oferte cat mai interesante. In ziua de astazi bonusurile la pariuri sunt destul de diversificate, iar printre cele mai populare tipuri se numara:

  • Bonusuri fara depunere
  • Bonusuri procent din suma depusa
  • Bonusuri cu pariuri gratuite
  • Bonusuri cu pariuri fara risc

Bonusuri fara depunere

Ideea de a juca la pariuri sportive online fara sa scoti niciun ban din buzunar este una extrem de tentanta, iar romanii o apreciaza din plin. Prin intermediul unui bonus fara depunere vei putea paria la agentiile de pe internet fara niciun risc financiar. Un astfel de bonus gratuit este acordat, de regula, jucatorilor noi pentru inregistrarea pe site sau pentru verificarea contului.

Bonusurile fara depunere pot fi practic de doua tipuri: bani bonus sau pariuri gratuite. Indiferent de tipul ofertei, e clar ca o asemenea promotie nu trebuie in niciun caz ratata, deoarece vei avea numai de castigat de pe urma ei si poti chiar sa obtii profit in bani reali daca reusesti sa indeplinesti conditiile de rulaj impuse.

Bonusuri procent din suma depusa

Cei mai multi operatori de pariuri online ofera clientilor bonusuri in momentul depunerilor, iar cea mai comuna astfel de oferta este bonusul de tip procent din suma depusa. Mai exact, pe langa banii cu care iti incarci contul vei primi si o anumita suma bonus, care de regula variaza intre 50% si 200% din valoarea depunerii.

Asemenea oferte pot fi disponibile atat pentru prima depunere realizata pe site, cat si pentru urmatoarele depozite. Exista, de exemplu, agentii de pariuri care ofera bonusuri chiar si la primele 3 sau 5 incarcari ale contului.

Bonusuri cu pariuri gratuite

Foarte apreciate de catre jucatorii romani sunt si ofertele cu pariuri gratuite. Cunoscute si sub denumirea de “free bets”, aceste bonusuri iti vor permite practic sa plasezi bilete la pariuri utilizand din banii agentiei. Numarul de pariuri gratuite primite, precum si valoarea acestora difera de la un operator la altul, precum si in functie de valoarea depunerii realizate uneori.

Oricum ar fi, pariurile gratuite sunt extrem de utile si pot reprezenta o oferta extrem de profitabila, in mod special pentru jucatorii care nu au un buget prea mare pentru pariurile sportive.

Bonusuri cu pariuri fara risc

Un alt tip de bonus interesant pe care il poti intalni la agentiile de pe internet este pariul fara risc. De regula, pariul fara risc se refera la primul pariu plasat pe respectiva platforma, dupa momentul inregistrarii. Astfel, exista unele case de pariuri care iti vor rambursa miza primului pariu, in cazul in care acesta este pierdut.

Este o promotie utila, deoarece cu ajutorul ei vei putea plasa un prim bilet ceva mai riscant. Merita sa tintesti un castig mai mare, pentru ca oricum esti acoperit in caz de nereusita a biletului si vei primi miza integral inapoi.

Alte bonusuri si promotii la pariuri

Mai sus ti-am prezentat cele mai populare tipuri de bonusuri pe care le vei intalni la pariuri pe internet. Trebuie sa stii ca asemenea promotii sunt oferite atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii existenti. Pe langa ele insa poti intalni si altele, cum ar fi:

  • Cashback – primesti inapoi o parte din banii pierduti la pariuri intr-un anumit interval de timp
  • Cota marita – primesti o cota mult mai mare pentru un anumit pronostic drept bonus de bun venit
  • Bonus la biletele multiple – cu cat adaugi mai multe pronosticuri pe bilet, cu atat la castigul tau se va adauga un bonus procentual mai mare (de pana la 100% sau chiar si mai mult)

Concluzionand, la capitolul promotii casele de pariuri online se prezinta excelent, iar din momentul in care iti vei deschide cont vei observa o multime de oferte interesante de care poti profita, atat din postura de client nou, cat si ulterior, drept client existent.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.