Stare de alertă! Ultrașii sârbi, opriți la granița Republicii Moldovei

Stare de alertă! Ultrașii sârbi, opriți la granița Republicii Moldovei

Stare de alertă! Ultrașii sârbi, opriți la granița Republicii Moldovei

by February 14, 2023 0 comments

Un grup de diversionişti din Serbia urma să ajungă săptămâna aceasta în Republica Moldova ca parte a suporterilor unei echipe de fotbal care are programat un meci cu o formaţie din Chişinău, a declarat Adrian Cheptonar, deputat din cadrul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), informează Agerpres.

“Săptămâna aceasta trebuie să aibă loc un meci de fotbal în Chişinău, între o echipă din Serbia şi una din Republica Moldova. Iniţial, era planificat ca întreaga galerie a echipei sârbe să vină la noi în ţară. Datorită eforturilor făcute de Serviciul de Informaţii şi Securitate (SIS), cu mult înaintea apariţiei informaţiilor oferite de Zelenski, echipa sârbă va juca cu tribunele goale, pentru că în cadrul acestei galerii se planifica să vină diversionişti”, a declarat Andrian Cheptonar în cadrul emisiunii “Ora Expertizei” de la Jurnal TV, potrivit jurnal.md.

Luni, preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că planurile Federaţiei Ruse de destabilizare a situaţiei din Republica Moldova au fost confirmate de instituţii ale statului şi aveau drept scop schimbarea puterii de la Chişinău. Potrivit Maiei Sandu, planul prevedea implicarea unor diversionişti cu pregătire militară, camuflaţi în civili, care urmau să întreprindă acţiuni violente, atacuri asupra unor edificii ale statului şi luări de ostatici.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.