Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova

Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova

Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova

by September 1, 2023 0 comments

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

Vă prezentăm valorile indicatorilor fizico-chimici și bacteriologici pentru măsurătorile efectuate în data de 28 august 2023, conform frecvenței de monitorizare avizată de Direcția de Sănătate Publică Prahova.

 28.08.2023

 AZUGA:

  • clor rezidual liber: 0.39 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)
  • turbiditate: 0.67 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU
  • indicatori bacteriologici – absent

BUȘTENI:

  • clor rezidual liber: 0.27 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)
  • turbiditate: 0.41 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU
  • indicatori bacteriologici – absent

CÂMPINA:

  • clor rezidual liber: 0.40 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)
  • turbiditate: 0.93 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU
  • indicatori bacteriologici – absent

SINAIA:

  • clor rezidual liber: 0.38 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)
  • turbiditate: 0.52 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU
  • indicatori bacteriologici – absent

BREAZA:

  • clor rezidual liber: 0.39 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l)
  • turbiditate: 0.20 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU
  • indicatori bacteriologici – absent

COMARNIC:

  • clor rezidual liber: 0.29 (mg/l) – valoare maxim admisă in rețea (0.1 – 0.5 mg/l)
  • turbiditate: 0.35 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU
  • indicatori bacteriologici – absent

 Următorul buletin informativ referitor la calitatea apei în Prahova va fi emis de societatea HIDRO PRAHOVA S.A. în data de 08 septembrie 2023.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.