Adrian Anghelescu este soluția dezvoltării municipiului Giurgiu

Adrian Anghelescu este soluția dezvoltării municipiului Giurgiu

Adrian Anghelescu este soluția dezvoltării municipiului Giurgiu

by June 6, 2024 0 comments

În dialogul purtat în ultimele două zile cu cetățenii din cartierul Policlinica, strada Nicolae Titulescu și cartierul Tineretului, giurgiuvenii și-au arătat susținerea pentru candidatul PNL, Adrian Anghelescu. Cinstea și corectitudinea, adevărul susținut cu toate ocaziile, carisma lui și experiența de viață, sunt atuurile pe care giurgiuvenii le apreciază la candidatul PNL pentru cel  de-al doilea mandat de primar al municipiului Giurgiu.

Valul de simpatie arătat de giurgiuveni, îi mobilizează pe membrii PNL să facă o campanile electorală curată, bazată pe adevăr și realizări palpabile și durabile.

Giurgiuvenii sunt mândri de reabilitarea simbolului istoric al orașului, Cetatea lui Mircea cel Bătrân, de eficientizarea traficului în oraș, de scoaterea tirurilor în afara orașului, de creșterea calității actului educativ, totodată, arătându-se mulțumiți de modul în care Adrian Anghelescu gospodărește orașul.

Noi nu avem nevoie de drone, ca să știm că oricât ar încerca unii candidați, să înșele electoratul, Giurgiu gândește bine și votează cu inima.

Concluzia este clară: giurgiuvenii s-au convins că Giurgiu trebuie să continue pe calea dezvoltării și a modernizării, iar  în data de 9 iunie votează pentru continuitate.

 CMF 21240015

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.