Filiala PDL a lui Videanu, anexa lui Liviu Dragnea

Filiala PDL a lui Videanu, anexa lui Liviu Dragnea

by September 16, 2010 71 comments

Organizatia PDL Teleorman nu mai este condusa de Adriean Videanu. Paradoxal, a ajuns sub controlul adversarului sau politic, Liviu Dragnea, seful consiliului judetean si presedinte al filialei PSD. Liderul social-democrat si-a pus un om de incredere chiar in sanul puterii democrat-liberale. Este vorba despre subprefectul Victorita Diaconu, fostul consilier a lui Dragnea.

Multi ani  s-a vorbit ca organizatia Teleorman se identifica cu Adriean Videanu. El a finantat organizatia si tot el a adus voturile pentru PDL. Insa totul s-ar fi schimbat, potrivit unor surse bine informate din interiorul organizatiei teleormanene, dupa ce Videanu l-a pus in fruntea filialei pe deputatul Adrian Florescu, finul sau.

In virtutea unei bune relatii, Florescu a promovat-o pe Victorita Diaconu, atat in functia de subprefect, cat si la conducerea PDL Teleorman. Diaconu a  fost consilier personal al lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD si seful organizatiei judetene. Insa cei doi au ramas in relatiile cordiale dupa ce Victorita Diaconu a sarit in barca PDL. „Subprefectul face in continuare jocurile lui Dragnea. Presedintele consiliului judetean este bine informat cu tot ce se intampla in prefectura, dar si in PDL“, ne-au precizat sursele citate.

Intre doi barbati

Victorita Diaconu a fost mâna dreapta a lui Liviu Dragnea pe vremea cand  acesta era prefect PD (1996-2000) al judetului Teleorman. Apoi, dupa ce Dragnea a trecut in barca PSD si a devenit devenit presedinte al consiliului judetean (2001-2004), aceeasi Victorita Doina a primit functia de consilier juridic al CJ.

Insa, Diaconu a ramas membru PD.  Mai mult, sursele din organizatia PDL sustin ca Victorita Diaconu a avansat in functie dupa ce s-a apropiat de deputatul Adrian Florescu, finul lui Adriean Videanu, care a ajuns intre timp seful organizatiei democrat-liberale. „In virtutea aceste noi prietenii, Diaconu a ajuns subprefect de Teleorman”, au adaugat sursele noastre. Insa, Diaconu a pastrat canalele deschise si catre fostul ei sef, Liviu Dragnea, fiind legati de unele afaceri comune din anii trecuti in cadrul celebre firme controlate de presedintele CJ, SC Tel Drum SA.

Ce i-a legat insa pe Diaconu si Dragnea?

Cand celebra societatea SC TEL DRUM SA (care a apartinut consiliului judetean Telerman), a fost privatizata, in 2002,  documentele au fost întocmite de Victorita Diaconu, de formatie jurist. In graba privatizarii, Dragnea s-ar fi facut ca uita sa treaca la privatizare si terenul pe care se afla firma Teldrum si atunci s-ar fi apelat o inginerie financiara. Pentru a nu mai fi nevoie sa negocieze cu consilieri judeteni ai opozitiei (PD si PNL) trecerea hotararii prin sedinta de Consiliu Judetean, el a apelat la ajutorul juristului Victorita Diaconu.

Astfel in M.O./1465 din 2002 apare urmatoarea hotarare: ”Se majoreaza  capitalul social de la 15.748.150.000 lei , divizat în 629.926 actiuni a 25.000lei bucata, la valoarea de 15.885.400.000 lei, divizat în 635.416 actiuni nominative a 25.000 lei fiecare. Diferenta cu care se majoreaza capitalul social este de 137.250.000 lei si reprezinta aport în natura, respectiv contravaloarea terenului din incinta în suprafata de 5.681,65 mp  situat în Alexandria, str. Libertatii nr. 458 bis, ce a fost dobandit conform certificatului de proprietate seria TR nr.0041 din 27.05.2002 eliberat de C J Teleorman”. Aceasta manevra, de marire a capitalului social, s-a facut fara decizia consiliului judetean.

Artizanul jongleriei, actualul subprefect PDL Victorita Diaconu, decide apoi, in calitate de imputernicit al CJ, dupa majorarea capitalului sa vanda actiunile care acopereau terenul lui SC Tel Drum SA catre nou proprietar al firmei privatizate, Marian Fiscuci, un foarte bun prieten al lui Liviu Dragnea. Dupa aceasta privatizare dubioasa (facuta la o suma la jumatate fata de pretul de piata) SC Tel Drum a primit de la CJ, condus de Dragnea, majoritatea contractelor de refacere a infrastructurii in judet. 

Tinta: prefectul Nitulescu

Potrivit unor lideri ai PDL Teleorman, Dragnea incearca sa-i atraga in PSD pe deputatul Adrian Florescu, dar si pe subprefectul Victorita Diaconu, pentru a-l elimina din joc pe prefectul Teodor Nitulescu.

 „Florescu si Diaconu ar fi primit sarcina din partea lui Dragnea sa-l scoata din carti pe Nitulescu”, asa ar suna un scenariu pus la cale de o intelegere la nivel judetean dintre PDL si PSD.

Am incercta insistent sa luam legatura cu presedintele CJ, Liviu Dragnea si cu subprefectul Victorita Diaconu, dar nu am reusit.

Facebook Comments Box

71 Comments so far

Jump into a conversation
 1. costea
  #1 costea 23 September, 2010, 18:37

  Daca Dragnea are asa de bune relatii in PDL atunci tov. Nitulescu n-ar mai fi pupat nici in vis acest mandat de prefect.
  Doar se stie ca relatia dintre cei doi este de ani buni foarte tensionata, dupa ce au fost prieteni buni ani de zile cand ambii au furat cat au putut cat au fost la putere prin Teleorman.

  Reply this comment
 2. Radu S
  #2 Radu S 23 September, 2010, 18:50

  pai s-au certat ca Nitulescu n-a mai avut masura, a vrut sa fure tot ce-i iesea in cale si lui Dragnea nu-i mai lasa nimic :)))

  Reply this comment
 3. HORATIU
  #3 HORATIU 23 September, 2010, 19:25

  Victorita a fost chiar batuta de Bombonica sotia lui Dragnea, aici este iubire veche. Oricum in Teleorman, toti oamenii din deconcentrate ai lui Victorita lucreaza pt Dragnea si PSD.

  Reply this comment
 4. Cristian
  #4 Cristian 24 September, 2010, 08:44

  Aici, in Teleorman, e un razboi total intre PSD si PDL de ani de zile. Dragnea n-a mai “miscat” nimic de cate ori a fost PDL-ul la putere. Victorita Diaconu a fost mereu subprefect din partea PDL.
  Cu si fara Nitulescu prefect, relatiile dintre Consiliul Judetean Teleorman, unde e Dragnea presedinte, si Prefectura Teleorman au fost mereu tensionate.
  Diaconu nu are cum sa fie canalul de legatura cu Dragnea pentru ca tocmai din cauza abuzurilor de functie ale acestuia a fost nevoita sa plece de la Consiliul Judetean cu multi ani in urma.
  N-a suportat sa fie obligata sa-si puna semnatura pe afacerile murdare ale lui Dragnea.

  Reply this comment
 5. Mihaela
  #5 Mihaela 24 September, 2010, 09:42

  vai de judetul asta ca se tot zbate cand in sacul lui Dragnea cand in al lui Nitulescu…. Ce partid sa se nasca sa ne scape odata de hotii astia !!!!

  Reply this comment
 6. Lucian
  #6 Lucian 24 September, 2010, 10:07

  Nici vorba ca Dragnea sa aibe vreo sansa sa ceara ceva la PDL-istii din Teleorman.

  Reply this comment
 7. silviu
  #7 silviu 24 September, 2010, 12:01

  Si daca ar fi asa, Nitulescu nu stie ca nu s-a pus singur in functia de prefect ? Daca nu mai e dorit, cine l-a pus il poate da si jos.
  Acum cateva luni am vazut pe Realitatea o stire despre el cum ca s-ar fi intors la vechile metehne de cum a fost pus din nou pe functia asta.
  E de inteles ca n-are ce sa mai caute acolo.

  Reply this comment
 8. gaby o.
  #8 gaby o. 24 September, 2010, 13:30

  Da, eu cred ca articolul asta e facut la comanda. Nitulescu a simtit ceva si i s-a facut frica ca i se clatina scaunul. Acum s-a apucat sa strige, in caz ca daca inevitabilul se intampla, prostii sa creada ca e un sfant dar nu a putut lupta cu demonii…
  L-a implicat si pe Dragnea in discutie ca sa para mai a credibila situatia, lumea stiind ca intre ei o relatie nu tocmai amiabila.

  Reply this comment
 9. Horia
  #9 Horia 24 September, 2010, 13:47

  eu vad ca in articoul asta ii este deplinsa soarta lui Nitulescu….. Saracul om, a fost de cand lumea in PDL si acum nu i se mai recunosc meritele….
  Nu e decat un idiot de care am crezut cu totii ca am scapat acum 5-6 ani.

  Sa-i pupe in fund pe pedelisti ca l-au bagat in seama si l-au mai pus in functia asta. Si daca ii taie craca acum, tot le ramane dator vandut ca a mai semnat condica inca un an la prefectura.

  Reply this comment
 10. kav81
  #10 kav81 24 September, 2010, 15:42

  Ma bucur ca am dat intamplator peste articolul asta. Lucrez (inca) la Prefectura Teleorman dar ma aflu pe lista de disponibilizari intocmita dupa preferintele “distinsului” prefect Nitulescu.
  A pus pe lista aia numai pe cei care n-au fost angajati de el, desi “ai lui” sunt ultimii veniti si fara rost prin Prefectura.
  Poate mai revin sa spun mai multe din interiorul Prefecturii. Asa cum banuia gaby mai sus, va pot spune ca articolul asta e clar facut la comanda.
  Daca PDL-ul vrea sa-l dea jos pe Nitulescu va spun cu siguranta ca ar avea motive intemeiate. Numai din ce vedem noi din Prefectura. Nu merita, oricum, fotoliul pe prefect.
  In afara de a face prezenta salariatilor, nu e in stare de nimic. Nici de afacerile lui n-ar fi in stare daca nu l-ar fi pus prefect. Umbla ca un caraghios prin birouri cu condica in brate sa vada care chiuleste mai mult ca el…
  Degeaba se razbuna de subprefecta Diaconu, ca ea tine in spate institutia asta.
  A, si referitor la Dragnea: Prefectura si Consiliul Judetean sunt in aceeasi cladire, dar nici un salariat din ambele institutii nu calca in raza celeilalte institutii. Nici vorba sa fie Dragnea pe bune cu subprefectul PDL. Toti din Prefectura si de la Consiliul Judetean stim de ani de zile ca sunt relatii tensionate intre cei doi, nu numai intre Dragnea si Nitulescu.

  Reply this comment
 11. Winnie Andreason
  #11 Winnie Andreason 11 April, 2011, 21:16

  I would really like you to become a guest poster on my blog.:’,:”

  Reply this comment
 12. Hai Blondeau
  #12 Hai Blondeau 11 April, 2011, 23:05

  The thing i like about your blog is that you always post direct to the point info.:~*-.

  Reply this comment
 13. Natasha Sossamon
  #13 Natasha Sossamon 11 April, 2011, 23:37

  RSS Feeds on your blog sometimes does not work.`~-;:

  Reply this comment
 14. Kimberley Vlasaty
  #14 Kimberley Vlasaty 12 April, 2011, 07:55

  Very well said, your blog says it all about that particular topic.”-`,,

  Reply this comment
 15. Barton Addis
  #15 Barton Addis 12 April, 2011, 09:15

  Perhaps you should also a put a forum site on your blog to increase reader interaction.`-.,*

  Reply this comment
 16. Hillary Lafromboise
  #16 Hillary Lafromboise 12 April, 2011, 17:51

  Sometimes, blogging is a bit tiresome specially if you need to update more topics.`:~-~

  Reply this comment
 17. Claude Robinso
  #17 Claude Robinso 12 April, 2011, 18:41

  I always visit your blog everyday to read new topics.”:”`*

  Reply this comment
 18. WP Robot Discount code
  #18 WP Robot Discount code 12 April, 2011, 20:57

  i will be to see a person that you try out your best to provide information.continue!!!

  Reply this comment
 19. Raymon Tamondong
  #19 Raymon Tamondong 13 April, 2011, 08:16

  Your blog would increase in ranking if you post more often.`’`,,

  Reply this comment
 20. Rossana Liotta
  #20 Rossana Liotta 13 April, 2011, 14:17

  RSS Feeds on your blog sometimes does not work.*’,;.

  Reply this comment
 21. Hye Gibby
  #21 Hye Gibby 13 April, 2011, 17:08

  I keep listening to the news speaking about getting free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one.

  Reply this comment
 22. Thanh Sumatzkuku
  #22 Thanh Sumatzkuku 13 April, 2011, 23:49

  I love reading your blog because it has very interesting topics.`:`;;

  Reply this comment
 23. Alberto Shaddox
  #23 Alberto Shaddox 14 April, 2011, 08:51

  I will invite all my friends to your blog, you really got a great blog.~;~~.

  Reply this comment
 24. Devin Creten
  #24 Devin Creten 14 April, 2011, 10:01

  Have you tried twitterfeed on your blog, i think it would be cool.’.;`”

  Reply this comment
 25. Georgene Vetri
  #25 Georgene Vetri 14 April, 2011, 14:26

  Thanks for the great post on your blog, it really gives me an insight on this topic.'”:,*

  Reply this comment
 26. Hoyt Terrel
  #26 Hoyt Terrel 14 April, 2011, 15:12

  Man that was very entertaining and at the same time informative.~-*,;

  Reply this comment
 27. Porfirio Sarra
  #27 Porfirio Sarra 14 April, 2011, 16:46

  My partner and i actually prefer everything you submit in this article. Particularly unusual and also brilliant. 1 challenge though. I’m running Internet explorer together with Debian and also pieces of one’s up-to-date structure parts certainly are a tiny wonky. My partner and i notice it’s not just a popular create. Yet still it’s an issue to be able to retain in view. My partner and i trust which it can aid and also always keep in the very best top quality creating.

  Reply this comment
 28. Tyler Berhalter
  #28 Tyler Berhalter 14 April, 2011, 22:56

  I’m new to your blog and i really appreciate the nice posts and great layout.’**`-

  Reply this comment
 29. Tonisha Pidro
  #29 Tonisha Pidro 15 April, 2011, 06:06

  I was also reading a topic like this one from another site.-.'”.

  Reply this comment
 30. Wiley Harwood
  #30 Wiley Harwood 15 April, 2011, 06:20

  talented listing you’ve obtain

  Reply this comment
 31. Krissy Bumatay
  #31 Krissy Bumatay 15 April, 2011, 10:19

  Great blog post and nice discussion among the comments.”:;:`

  Reply this comment
 32. Lowell Dannecker
  #32 Lowell Dannecker 15 April, 2011, 16:37

  I love to visit your web-blog, the themes are nice.,~*:.

  Reply this comment
 33. Lanny Mcglothlin
  #33 Lanny Mcglothlin 15 April, 2011, 17:30

  I love reading your blog because it has very interesting topics.~**:-

  Reply this comment
 34. Reggie Penigar
  #34 Reggie Penigar 15 April, 2011, 20:58

  Your blog has the same post as another author but i like your better.,~“:

  Reply this comment
 35. Boyce Vandenheuvel
  #35 Boyce Vandenheuvel 15 April, 2011, 21:52

  I really love the way you discuss this kind of topic.”**””

  Reply this comment
 36. Larissa Lazor
  #36 Larissa Lazor 15 April, 2011, 22:28

  RSS Feeds on your blog sometimes does not work.”;;,:

  Reply this comment
 37. Lanny Gonzelas
  #37 Lanny Gonzelas 16 April, 2011, 12:05

  Your blog has the same post as another author but i like your better.::”’

  Reply this comment
 38. Tracey Bosco
  #38 Tracey Bosco 16 April, 2011, 15:55

  Sometimes, blogging is a bit tiresome specially if you need to update more topics..”,`.

  Reply this comment
 39. sex cam
  #39 sex cam 16 April, 2011, 16:37

  for him.. smile so much. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for

  Reply this comment
 40. Geoffrey Sprengelmeyer
  #40 Geoffrey Sprengelmeyer 16 April, 2011, 19:48

  Nice! Really nice! I’ve been blog-hopping for almost two hours now and this one is the best read I’ve had thus far. I can’t believe the amount of trash that people are churning out these days. No wonder blogging is said to be dying. Oh well… Anyway, bodybuilding is definitely not for the weak of heart (literally and figuratively). If one is planning on getting into body building and building muscles big and huge, first he/she has got to make sure that he/she has a strong determination to work until the attainment of his/her goal, and that is to get all bulked up and “ripped” (as we use in the bodybuilding parlance). Being aware that building muscles takes months or even years will help a lot as this will eliminate any false presumptions and ridiculous goals.

  Reply this comment
 41. Bleaching
  #41 Bleaching 16 April, 2011, 22:27

  Actually your creative writing capabilities has influenced me to begin my own weblog now.

  Reply this comment
  • Anbu
   Anbu 22 March, 2012, 02:45

   george spune:O sa fie si Vatafu luat azi in colimator, nu te ingirjora, ai rabdare. Numai ca ce era de spus despre Dragnea trebuia spus in astea doua zile, nu trebuie sa ne plangem ca o data la 20 de ani a fost si Dragnea luat in suturi doua zile la rand. Si-o merita, e treaba DNA-ului de-acum.Vatafu trebuie demis si probabil va fi demis. Va fi tratat cu aceeasi masura, nu e nimeni sarit de la portie.Scrie tu tot ce stii despre Udrea, fa-o-n sange sau da-ne toate informatiile, daca nu-ti ajunge spatiul sa le dai. Ii va veni si ei randul, totul e o chestie de timp, nimeni nu poate controla totul la nesfarsit. Cel mult poti castiga timp, asta-i tot.Obisnuieste-te cu ideea ca presa in Romania a murit. Ce avem acum sunt mici buticuri pe pierderi. Ca si voi. Pana nu se ajunge la profit, nu vom avea presa. Dar si mai grav e ca nu avem justitie. Asta chiar te face sa-ti lasi balta toate interesele

   Reply this comment
 42. how can i grow taller
  #42 how can i grow taller 16 April, 2011, 23:27

  your site doesn’t work on the iphone

  Reply this comment
 43. Respiratory Therapist Programs
  #43 Respiratory Therapist Programs 16 April, 2011, 23:58

  Most folks will go along with your post even though it’s missing a few examples.

  Reply this comment
 44. IRS Payment Plan
  #44 IRS Payment Plan 17 April, 2011, 00:01

  hey there and thank you in your information – I have definitely picked up something new from proper here. I did then again expertise some technical issues using this website, since I experienced to reload the website a lot of instances prior to I may get it to load correctly. I were pondering in case your web hosting is OK? No longer that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high quality ranking if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m including this RSS to my email and could glance out for a lot extra of your respective intriguing content. Ensure that you replace this once more very soon..

  Reply this comment
 45. drudge report newsmax
  #45 drudge report newsmax 17 April, 2011, 01:57

  Aw, this unique was first your honestly attractive place. Around idea My partner and i probably would for example that will set found in penning comparable to this unique n addition – capturing effort and therefore actual hard work to help earn a truly good article… though just what could When i say… I actually any time a lot in addition to as a result of hardly any means sound towards become anything at all completed.

  Reply this comment
 46. Pakaian Wanita
  #46 Pakaian Wanita 17 April, 2011, 02:41

  I simply needed to appreciate you once more. I am not sure the things that I would have followed in the absence of the hints provided by you about my topic. This has been a frightful scenario for me personally, but looking at this well-written style you resolved that forced me to weep for gladness. Now i’m happy for the advice and as well , pray you recognize what a powerful job that you’re undertaking educating men and women through the use of your blog post. I am sure you have never got to know all of us.

  Reply this comment
 47. 3967909
  #47 3967909 17 April, 2011, 03:46

  What a lovely day for a 3967909! SCK was here

  Reply this comment
 48. Manual Tharp
  #48 Manual Tharp 17 April, 2011, 04:05

  The way you write, you are really a professional blogger.*-*.*

  Reply this comment
 49. Eldridge Honas
  #49 Eldridge Honas 17 April, 2011, 04:53

  Your blog never ceases to amaze me, it is very well written and organized.:.`,*

  Reply this comment
 50. Laree Forbs
  #50 Laree Forbs 17 April, 2011, 07:34

  Oh i really envy the way you post topics, how i wish i could write like that.-“~.~

  Reply this comment
 51. Kimi Mclemore
  #51 Kimi Mclemore 17 April, 2011, 08:15

  You are so cool man, the post on your blogs are super great.’:”.:

  Reply this comment
 52. Arla Flager
  #52 Arla Flager 17 April, 2011, 08:45

  Wow, you seem to be very knowledgable about this kind of topics.”*~*”

  Reply this comment
 53. growing taller
  #53 growing taller 17 April, 2011, 09:05

  Can you write more about this please, and let me know by emailing me ? growing taller

  Reply this comment
 54. colon cleanse
  #54 colon cleanse 17 April, 2011, 09:55

  Extremely rated post. I learn one thing totally new on different blogs everyday. Deciding on one . stimulating to read the paper content from different writers and be taught a bit one thing from their website. I’d like to apply certain of this content on my blog you’re mind. Natually I’ll give a hyperlink right here we are at your web-site. Respect your sharing.

  Reply this comment
 55. london
  #55 london 17 April, 2011, 10:27

  Great post. I was checking constantly this weblog and I am impressed! Very useful info specifically the remaining part 🙂 I handle such info much. I was looking for this certain info for a lengthy time. Thank you and good luck.

  Reply this comment
 56. Places To Play Ping Pong
  #56 Places To Play Ping Pong 17 April, 2011, 10:34

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

  Reply this comment
 57. Potenzmittel
  #57 Potenzmittel 17 April, 2011, 11:04

  The website was developed by a person? I really liked this site.

  Reply this comment
 58. Florence
  #58 Florence 17 April, 2011, 11:25

  Thanks for the write up! Also, I noticed that your RSS feeds aren’t working. Could you take a look at that?

  Reply this comment
 59. Copy Watches
  #59 Copy Watches 17 April, 2011, 11:36

  Breitling luxury replica watches at discounted prices. Fast shipping and great customer service.

  Reply this comment
 60. Joann Fabrics Coupons
  #60 Joann Fabrics Coupons 17 April, 2011, 14:59

  In order to make it more customer friendly, the working group behind the success of Jo-Ann’s made it easier for customers to find the top websites that feature Jo-Ann Fabric Coupons. In a single click, you can find the websites that feature these coupons and you will no longer spend an hour or so in searching for websites.

  Reply this comment
 61. Igrice Igre
  #61 Igrice Igre 17 April, 2011, 15:08

  Nice post, thank you. I just signed up to your rss feed!

  Reply this comment
 62. Hee Shattuck
  #62 Hee Shattuck 17 April, 2011, 15:57

  A blog like yours should be earning much money from adsense.:.~-,

  Reply this comment
 63. loan forgiveness
  #63 loan forgiveness 17 April, 2011, 16:08

  I purchased my motor vehicle 3 months ago having a personal loan. I decided recently that I would really like to go with something newer research lower miles.

  Reply this comment
 64. Unlock iPhone 3Gs 4.1
  #64 Unlock iPhone 3Gs 4.1 17 April, 2011, 18:34

  Hello.This article was extremely interesting, particularly since I was investigating for thoughts on this issue last couple of days. http://www.dietsliming.com/Article/All-you-would-possibly-want-to-find-out-about-jailbreak-iPhone-three/47612

  Reply this comment
 65. bariatric surgery
  #65 bariatric surgery 17 April, 2011, 20:44

  My neighbor and I were just debating this specific topic, he is often searching for to show me incorrect. Your view on this is great and precisely how I really feel. I simply now mailed him this site to indicate him your own view. After trying over your website I e book marked and will likely be coming back to read your new posts!

  Reply this comment
 66. percussioni congas
  #66 percussioni congas 17 April, 2011, 20:51

  Thanks for the write up! Also, I noticed that your RSS feeds aren’t working. Could you take a look at that?

  Reply this comment
 67. website
  #67 website 17 April, 2011, 21:36

  This is a topic close to my heart. Cheers, where are your contact details though?

  Reply this comment
 68. Ying Lingren
  #68 Ying Lingren 17 April, 2011, 21:59

  What a lovely weblog. I will surely be back again. Please keep writing!

  Reply this comment
 69. Marybelle Jimbo
  #69 Marybelle Jimbo 17 April, 2011, 22:00

  I got what you intend, thankyou for posting .Woh I am delighted to find this website through google.

  Reply this comment
 70. Ana
  #70 Ana 25 July, 2014, 14:28

  Politica asta…cine sa o mai inteleaga cand vezi ce “buni” sunt oamenii care ne conduc.

  Reply this comment

<