Basescu citat intr-un proces cu deputatul PSD Mugurel Surupaceanu

Basescu citat intr-un proces cu deputatul PSD Mugurel Surupaceanu

by April 27, 2011 0 comments

Judecatoria Sectorului 5 a decis astazi sa-l citeze pe 18 mai pe  presedintele Traian Basescu sa  in dosarul in care seful statului l-a dat in judecata pe deputatul PSD Mugurel Surupaceanu, pentru acuzatiile aduse de acesta Presedintiei de favorizare a consumului de droguri usoare.

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a declarat pentru Mediafax, ca instanta a acceptat solicitarea formulata de el pentru audierea presedintelui Traian Basescu, in cazul pe care presedintele l-a deschis impotriva sa.

Judecatorul a acceptat solicitarea formulata de Surupaceanu, astfel ca a stabilit ca Traian Basescu sa apara in instanta, pentru explicatii suplimentare, pe data de 18 mai, la ora 13.00.

Deputatul PSD a precizat ca a inaintat cererea de audiere a presedintelui pentru ca acesta sa dea explicatii legate de acuzatiile pe care el i le-a adus, respectiv ca Presedintia ar fi fost implicata in favorizarea si sustinerea consumului de droguri usoare.

Acum  un an, presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe deputatul PSD Mugurel Surupaceanu si i-a cerut daune simbolice de un leu, pentru ca a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul si Presedintia favorizeaza si sustin consumul de droguri usoare.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<