Neamt: Un politist si un consilier local, prinsi cu tigari de contrabanda

Neamt: Un politist si un consilier local, prinsi cu tigari de contrabanda

by June 1, 2011 1 comment

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism efectueaza, miercuri, 30 de perchezitii pe raza oraselor Roman si Suceava, in vederea destructurarii unei grupari specializata in contrabanda de tigari, aduse din Ucraina sau Republica Moldova. Din grupare fac parte un agent de politie din cadrul Politiei Municipiului Roman si un consilier local din comuna Gramesti, judetul Suceava.

La sediul DIICOT urmeaza sa fie aduse 20 de persoane, fata de care s-a dispus anterior inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si contrabanda.

Procurorii sustin ca un rol determinant in ierarhia gruparii l-au avut invinuitii G.G. – agent de politie in cadrul Politiei Municipiului Roman si A.E. – consilier local in localitate Gramesti, judetul Suceava, care sub diferite forme de participatie, fie au protejat activitatea infractionala a celorlalti coinculpati, fie au desfasurat activitati concrete de introducere in tara si comercializare prin eludarea taxelor catre stat, a importante cantitati de tigari.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Marian din...Berceni
    #1 Marian din...Berceni 1 June, 2011, 16:48

    Au dreptate, sa faca contrabanda.Era vorba doar de o …perioada limitata sa se faca controale nu a long asa….Si daca tot va fi dat afara din Politie mai devreme sau mai tarziu…nu trebuie sa-si faca omu’ o rezerva ceva ?Sausi astuia va venii ANI [ANI a lui Basescu nu alta…] si-i va ” confisca ” averea ?

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.