Banel in imnul national

Banel in imnul national

by September 7, 2011 0 comments

Marcel Pavel este tipul de “cantaret” ce poate misca numai o baba ratata in tinerete ca femeie. Marturie stau cantecele alea siropoase gen: “Frumoasa mea”, “Te vreau langa mine”, “Doar pentru tine”. Marti seara a avut momentul lui de glorie. L-a ratat complet. Nu cred ca materia lui cenusie putea emite o asemenea incurcatura, ci mai degraba cineva de la Federatia Romana de Fotbal i-a clocit-o. Dar cum noi suntem deschisi la nou, haideti sa facem un exercitiu de imaginatie. In consecinta, propun ca imnul national sa fie interpretat in functie de eveniment. Asa ca la un meci de fotbal, in loc de Traian si Decebal, bagam ceva Borcea, Copos sau Nasu’. Pentru incurajare, merge si un Banel sau Mutu drogatu.
Pe la o reuniune cu puradei, musai un Regele Cioaba, Salam sau chiar Copilu Minune. La Covasna nu ar fi rau un Peteofi Sandor sau un Bela Kun.
Nici ordinea strofelor nu ar mai trebui respectata. Putem sa incepem de la sfarsit, bagam inceputul la mijloc si mijlocul nu-l mai luam deloc in seama.
Nici cu tricolorul nu e o treaba sigura. Daca anul asta la Milano se poarta negru si Dolce&Gabbana, gata asta e si steagul nostru. Cu stema e mult mai simplu: o luam pe aia de la Revolutie. Cum care? GAURA.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.