Gasca lui Cristescu refuza sa mai vina la munca

Gasca lui Cristescu refuza sa mai vina la munca

by September 8, 2011 0 comments

“Locotenentii” fostului sef al ADS, Radu Cristescu, proaspat demis de ministrul Agriculturii, nu s-au prezentat astazi la serviciu. Este vorba despre Danut Driga, sefului Corpului de Cotrol, Aneta Brezoianu, director al Departamentului de Patrimoniu, dar si functionarii Daniel Leonte si  Ioana Margineanu,toti facand obiectul unui dosar penal, in care acestia sunt cercetati penal pentru fapte de coruptie.

Ei sunt propusi pentru demitere in raportul Corpului de Control, emis in luna august pentru numeroase nereguli in activitatea lor. Toti au birourile inchise iar activitatea ADS este aproape blocata.


Presedintele interimar al ADS,Adrian Dida  numit temporar de ministrul Tabara imediat dupa demiterea lui Cristescu, s-a trezit singur la serviciu, din structura de conducere.  Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Agriculturii, oamenii lui incredere a lui Cristescu ar fi incercat sa-si ia concediu medical, pentru a stopa momentan deciziile de demitere. Insa, odata cu eliberarea din functie a sefului ADS, nu a mai fost nicio persoana autorizata din conducerea Agentiei sa le semneze concediile.

Nici Radu Cristescu nu si-a parasit prea repede biroul. Ieri s-a baricadat in birou si a refuzat sa-l primeasca sa-I prea cheile noului presedinte al ADS. In cele din urma, mai pe seara a plecat cu “coada intre picioare”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.