Fost manager de la Vodafone Romania, retinut in dosarul fraudelor cu masini in leasing

Fost manager de la Vodafone Romania, retinut in dosarul fraudelor cu masini in leasing

by October 6, 2011 0 comments

Procurorii de la Parchetul Capitalei solicita, joi, Tribunalului Bucuresti emiterea unor mandate de arestare preventiva de 29 de zile pe numele a 11 persoane implicate in dosarul fraudelor cu masini in leasing, printre care se afla si cetateanul britanic Lee Wilkins, fost manager la Vodafone Romania. Lee Wilkins este suspectat ca si-a vandut in Orientul Mijlociu un Porsche Chayenne, pe care ulterior l-a declarat furat si a incasat asigurarea.
Dintre cele 11 persoane, sase sunt acuzate de inselaciune si fals in declaratii, o alta persoana este cautata pentru aceleasi infractiuni, urmand ca procurorii sa ceara arestarea in lipsa, iar alte patru persoane (intermediari) sunt cercetate pentru complicitate la inselaciune.
Tot in acest dosar, procurorii si politistii de la Serviciul Furturi Auto i-au audiat, miercuri, pe presedintele Astra Asigurari, Radu Mustatea si alti doi angajati ai companiei, precum si pe un angajat al UniCredit Leasing.
Miercuri dimineata, politistii au efectuat 14 perchezitii in Capitala si in judetele Prahova, Dambovita si Teleorman, la locuintele a 18 persoane suspectate ca luau masini in leasing, pe care apoi le vindeau in tari din Orientul Mijlociu si le declarau furate pentru a incasa asigurarile. Prejudiciul adus societatilor de asigurari este estimat la sute de mii de euro.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.