Ponta: Ungureanu este un inlocuitor al meu, un nechezol, aflat la dispozitia lui Basescu?

Ponta: Ungureanu este un inlocuitor al meu, un nechezol, aflat la dispozitia lui Basescu?

by March 19, 2012 0 comments

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca va solicita publicarea tuturor stenogramelor de la intalnirea preşedintelui Traian Basescu cu partidele politice, declarandu-se convins ca seful statului nu i-a mentionat numele ca propunere pentru funcţia de premier.”O sa facem o solicitare oficiala ca domnul Băsescu – iata, avem o premiera: stenograme de la intalnirea cu preşedintele – sa dea toate stenogramele pentru ca, va reamintesc, cu noi s-a văzut la ora 16.00, daca nu ma insel. Inaintea noastra a avut discuţii cu UDMR, UNPR si minoritatile, cand probabil deja le-a spus cine va fi prim-ministru. Sau, oricum, in niciun caz nu le-a spus de Ponta. Dupa care a avut discuţii cu PDL si, in mod sigur, nu le-a spus nimic de Ponta”, a spus el.

Ponta a amintit ca, la o ora si jumatate dupa intrevederea USL cu presedintele, Mihai Razvan Ungureanu era deja la Cotroceni. “La o ora si jumatate dupa, era domnul Ungureanu la Cotroceni. Sa inteleg ca eu la ora patru jumatate l-am refuzat pe domnul Basescu si domnul Ungureanu la cinci jumatate a venit la Cotroceni? Adica ce e domnul Ungureanu, un fel de inlocuitor al meu, un fel de nechezol? Daca nu avem cafea naturala, nu vrea Ponta, hai sa-l punem pe Ungureanu. Cred ca a si vrut sa-l umilerasca pe premierul actual”, a spus Ponta.

Preşedintele Traian Basescu a declarat, duminica seară, la B1 TV, ca, dupa demisia lui Emil Boc din funcţia de premier, el i-a oferit liderului PSD Victor Ponta mandatul de prim-ministru, insa a fost refuzat de USL. El a precizat ca a facut aceasta oferta în timpul consultărilor de la Cotroceni cu USL, după demisia lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.