O tara de impostori

O tara de impostori

by June 21, 2012 0 comments

Teatrul absurdului, in varianta Kafka. Doar cateva scene, in prim plan: Adrian Nastase incearca sa se sinucida pentru ca a fost condamnat definitiv.Traian Basescu izbucneste in plans, in direct la televizor pentru ca Theodor Stolojan cica e pe moarte. Victor Ponta plagiaza opera de doctorat, copiind cuvant cu cuvant o lucrare a unui eminent jurist care ii coordoneaza teza. Jurnalistul Robert Turcescu este facut, peste noapte,  colonel in rezerva, de ministrul Apararii, Gheorghe Oprea, desi acesta nici macar nu a facut armata.Acelasi Turcescu face dezvaluiri in exclusivitate la B1 ca Ponta a mai plagiat o lucrare stiintifica. Fostul ministru de Interne, Traian Igas dezbate cu foc la televiziune subiectul plagiatului lui Ponta, in timp ce  el si-a dat bacalaureatul la 27 de ani si a absolvit o  Universitatea privata “Vasile Goldis”, o fabrica de diplome cu”epoleti”. Acelasi Igas l-a avut in fruntea DGIPI( fostul 2 si un sfert), pe un militian, Cristian Lascau, care nu avea macar studii superioare. Doi ministri desemnati la Ministerul Educatiei au fost acuzati de plagiat. Amandoi si-au dat demisia. Apoi, primul ministru este acuzat ca a plagiat. Inca nu si-a dat demisia. Un ministru mai nou al Culturii, Puiu Hasotti, este bursier Full…bright ( in loc de Fulbright).

Fostul prim ministru, Adrian Nastase incearca sa-si ia zilele dupa ce este condamnat la puscarie. Sorin Ovidiu Vantu ameninta ca va avea grija de Traian Basescu dupa ce va iesi dupa gratii. Are sentinta definitiva de inchisoare pe 1 an. Elena Udrea isi da in gat colegii de partid ca le-a angajat amantele in functii publice. Ei (n.r. colegii) spun ca Udrea nu s-a ocupat de minister, ci doar de posete si de decolteuri.

Pe 28-29 iunie are loc sedinta Consiliului European unde se va decide soarta euro. A noastra, a europenilor. Scaunul  Romaniei va fi gol. De continut.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.