Dan Diaconescu face scandal:Jos labele lui Ponta de pe Oltchim

Dan Diaconescu face scandal:Jos labele lui Ponta de pe Oltchim

by September 20, 2012 0 comments

Termenul de depunere a ofertelor pentru cumpărarea Oltchim a expirat joi, la ora 12:00. OPSPI a înregistrat trei oferte depuse: cea a nemtilor de la PCC, a lui Dan Diaconescu şi a lui Ştefan Vuza. Dan Diaconescu se află la Ministerul Economiei, unde îi acuză pe şefii privatizării că nu l-au lăsat să-şi depună ofertele. Preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a anunţat, joi, că va dubla oferta pentru Oltchim şi că s-a asociat cu un investitor strategic străin, decizia sa reprezentând “un cadou pentru premier”.

“Azi avem o surpriză plăcută, dublăm oferta noastră de acum câteva zile şi am făcut o nouă descoperire în Oltchim, drept pentru care vom mai face o schimbare în oferta noastră. Va fi o schimbare majoră, vor fi două surprize”, a spus Diaconescu la Ministerul Economiei.

Decizia preşedintelui OPSPI privind amânarea termenului de depunere a ofertelor pentru privatizarea Oltchim ţine cont de trei acţiuni în instanţă depuse de preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu. Diaconescu a depus în ultimele zile trei acţiuni în anulare, una împotriva unei hotărâri a adunării generale a acţionarilor Oltchim, celelalte vizând suspendarea şi anularea procedurii de privatizare şi a contractului de privatizare care ar urma să fie încheiat.

De asemenea, şeful OPSPI a anunţat luni că societăţi care reprezintă Gazprom au solicitat amânarea cu două săptămâni a termenului-limită pentru depunerea ofertelor de privatizare la Oltchim pentru a analiza impactul litigiilor apărute în ultimele zile privind combinatul chimic.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.