PNTCD aripa Victor Ciorbea a contestat la BEC infiintarea Aliantei Romania Dreapta

PNTCD aripa Victor Ciorbea a contestat la BEC infiintarea Aliantei Romania Dreapta

by September 18, 2012 0 comments

Doi reprezentanţi ai PNŢCD aripa Ciorbea, Mihai Grigoriu şi Radu Rizescu, au depus la BEC, luni, o contestaţie împotriva înscrierii alianţei electorale ARD, deoarece Aurelian Pavelescu, semnatar al protocolului ARD din partea PNŢCD, nu este preşedinte al formaţiunii, potrivit Newsin. Grigoriu, care semnează în calitate de secretar general al PNŢCD ales în 18 iunie 2011, şi Rizescu în calitate de vicepreşedinte, ales tot în iunie 2011, spun că semnătura lui Aurelian Pavelescu pentru PNŢCD este “nelegală, nelegitimă şi neautorizată”, iar existenţa unei semnături nevalabile atrage după sine respingerea cererii de înregistrare a acestei alianţe electorale.

Cei doi susţin şi că nici Mihai Răzvan Ungureanu nu avea dreptul să semneze în numele partidului Forţa Civică pentru că noua conducere a FC nu a fost încă înscrisă în Registrul partidelor politice.În consecinţă, semnatarii cererii solicită BEC să respingă cererea de înscriere a Alianţei România Dreaptă la alegerile din decembrie.

Biroul Electoral Central a admis luni protocoalele de constituire a Alianței electorale ”Alianța România Dreaptă” (ARD) şi a Alianței electorale ”Uniunea Social Liberală” (USL).

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.