Victor Ponta: PDL este un partid fanariot, care a furat si distrus Romania

Victor Ponta: PDL este un partid fanariot, care a furat si distrus Romania

by September 12, 2012 0 comments

Premierul Victor Ponta le-a cerut, miercuri, miniştrilor să nu fie supăraţi pentru că actuala guvernare este pârâtă la Bruxelles şi Strasbourg de PDL, deoarece, în opinia sa, acest partid este unul “fanariot” care a furat, a distrus şi crede că va fi repus la putere de “cineva din afară”. Afirmaţiile au fost făcute de Ponta la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului. 

“Fac un apel la dumneavoastră şi la toţi oamenii din această ţară care ştiu cât de mult este de muncă, să nu fiţi prea supăraţi că, în timp ce noi muncim şi încercăm să rezolvăm problemele ţării, alţii ne pârăsc pe la Bruxelles sau pe la Strasbourg. Este vorba de un partid fanariot, PDL, care cât au putut să stea să fure, să distrugă, au fost fericiţi, iar când cineva i-a îndepărtat de la canalele banilor publici, se duc şi pârăsc pe afară, făcând un foarte rău României în ansamblu şi crezând că cineva din afară o să-i pună înapoi la furat aici şi la distrus”, le-a spus premierul miniştrilor.

În faţa jurnaliştilor, el şi-a exprimat dezamăgirea pentru comportamentul unor reprezentanţi ai PDL şi le-a cerut miniştrilor să remedieze deficienţele fostei guvernări.

“Sunt foarte dezamăgit de acest gen de, repet, apucături fanariote, dar cu atât mai mult cred că nu trebuie să acordăm foartă multă atenţie celor de la PDL. Asta au ştiut să facă, pentru asta oamenii i-au gonit de la guvernare şi pentru asta îi vor sancţiona în continuare. Este important ceea ce facem noi aici, reparând din lucrurile rele făcute de fanarioţii de la PDL, astupând găurile pe care ei ni le-au lăsat, scoţând cât mai mulţi din oamenii prin care ei au drenat bani publici”, a mai adăugat Ponta.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.