Crin Antonescu: Este foarte probabila o candidatura a lui Sorin Rosca Stanescu si Vlad Nistor sub sigla PNL

Crin Antonescu: Este foarte probabila o candidatura a lui Sorin Rosca Stanescu si Vlad Nistor sub sigla PNL

by October 8, 2012 1 comment

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca este foarte posibil ca Sorin Rosca Stanescu si Vlad Nistor sa se numere printre personalitatile care vor candida din partea liberalilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie, dar exclude o noua candidatura a Adrianei Saftoiu, scrie Agerpres. “Este foarte posibil si nu sunt singurii”, a comentat Antonescu despre candidaturile la parlamentare ale lui Sorin Rosca Stanescu si Vlad Nistor.In schimb, el a exclus o posibila candidatura a fostului deputat PNL Adriana Saftoiu.

Intrebat daca vor exista surprize in randul candidatilor PNL la parlamentare, Antonescu a raspuns: “Nu am cum sa va dezvalui eu o candidatura care nu a fost hotarata, care nu este oficiala. O sa vedeti, sper, o serie de nume cunoscute in opinia publica romaneasca, sper cu buna reputatie, care sa intre in politica si care sa o faca prin PNL”.

Antonescu infirma un conflict cu Tariceanu

Presedintele PNL a sustinut ca nu exista niciun conflict privind candidatura liderului deputatilor liberali, Calin Popescu-Tariceanu, in Bucuresti, afirmand ca se va face un schimb de colegii cu PC.

“Nu este niciun fel de discutie. Sursele alimentate comenteaza in mod ridicol despre confruntari. Nu este niciun fel de confruntare. In momentul cand dl Tariceanu s-a razgandit si a dorit sa candideze la Bucuresti ne-a informat in legatura cu acest lucru. Am discutat cu PC, facem un schimb de colegii, 1 probabil cu sectorul 2 si nu vad unde este conflictul, in afara de mintea neobosita a baietilor de la primarie”, a spus Antonescu, la finalul sedintei conducerii PNL.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. adrian
    #1 adrian 8 October, 2012, 15:44

    Vai de capul tau mai Crin…Dupa ce ti-ai ales un santajist recunoscut pe post de consilier personal acum il mai si promovezi in Parlament? Esti minunat, zau asa. Abia astept sa-i vad declaratia de avere si de interese. Cred c asi cei de la ANI sunt la fel de nerabdatori

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.