Un subiect de etica pentru Monica Macovei: cariera profesionala si politica a sex-simbolului Laura Bota

Un subiect de etica pentru Monica Macovei: cariera profesionala si politica a sex-simbolului Laura Bota

by October 8, 2012 3 comments

Presa de scandal, dar si cea serioasa au prezentat ieri o stire considerata de interes in mediile politice: Laura Bota, sexi pedelista din Satu Mare a fost numita vicepresedinte a Organizatiei de Femei a acestui partid. Ea a devenit cunoscuta in urma pictorialelor incendiare aparute in diferite medii si publicatii din tara. Din pacate, si in politica sexul se vinde bine. Conteaza mai mult formele trupului pentru promovare intr-un partid. Nu s-a tinut cont de imaginea controversata a acestui personaj: anturajul interlop in care isi desfasoara activitatea, dosarul penal in care a fost acuzata de fals si uz de fals, si de care nu a scapat decat dupa ce a intervenit presciptia.

Vom vedea daca Bota va intra in criteriile de etica si moralitate stabilite de comisia Monicai Macovei din cadrul PDL, in condiile in care aceasta va candida la parlamentare.

Profitand de imaginea de sex simbol, Laura Bota si-a cladit  o asa zisa cariera in politica, ocupand  functii de conducere in partid: sefa organizatiei municipala a PDL si presedintele organizatiei de femei din acest judet. Acum, munca “pe branci” depusa la partid se concretizeaza in obtinerea, la nivel national, a  pozitiei de vicepresedinte a Organizatiei de Femeie, functie care o propaga in marea politica a PDL. Surse din interiorul Partidului Democrat Liberal  ne-au declarat ca Laura Bota a fost sustinuta la Bucuresti  de  Andrea Paul (Vass), din calitatea acesteia de prim-vicepresedinte a Organizatiei de Femei. “Ar fi vorba despre o rasplata venita din partea doamnei Paul, care a primit de la organizatia PDL un colegiu din Satu Mare  pentru a candida la parlamentare. Este de fapt, un schimb de serviciu intre femeile pedeliste”, ne-au mai spus sursele citate.

Totodata, Laura Bota a mai primit cadou  si un post de vicepresedinte in Comisia Nationala pentru Relatii, Etica si Litigii. Nu stiu daca Monica Macovei va considera ca este etic sa promoveze in partid personaje cu un trecut dubios si cu un prezent controversat.

Ziarul nostru a prezentat pe larg activitatea profesionala si de partid depusa de Laura Bota pentru a reusi in viata. De la simpla infirmiera, undeva la tara, in judetul Satu Mare, a devenit medic stomatolog, cu rezultate mediocre la o facultate de Medicina din Oradea, ca apoi, sprijinita puternic de personaje interlope din zona, sa ajunga lider local si apoi national in cadrul PDL.

Mai intai, ajutorul a venit din partea unui medic stomatolog, Francisc Borbely, la cabinetul caruia lucra ca infirmiera. Acesta a sprijinit-o, se pare inclusie cu bani, pentru a urma cursurile facultatii. S-a casatorit cu un comisar de Politie, un personaj dubios, unul dintre cunoscutii camatari ai judetului. A ajuns in gratiile fostului presedinte al filialei PDL Satu Mare, deputatul Ioan Hodis, aflat in atentia procurorilor DNA, in dosarul mitei vamesilor de la Halmeu.

Sotul acesteia, Bota, comisar de politie in cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, a fost trimis in judecata intr-un dosar de luare de mita. In acelasi dosar, a fost cercetata penal si Laura Bota pentru fals si uz de fals, dar a primit NUP pentru ca faptele acesteia se  prescrisesera.

De notoritate sunt si relatiile sale, nu numai profesionale cu un alt personaj interlop, Radu Cristescu, fost presedinte al ADS, anchetat penal in mai multe dosare ale DNA pentru fapte de coruptie.

Mai mult cititi in:

Cum si-a cladit cariera profesionala si politica, bomba sexi a PDL Satu Mare

Sotul bombei sexy a PDL Satu Mare, trimis in judecata pentru luare de mita

Aventurile galante ale divelor PDL. Barbatii in portocaliu, puternici si irezistibili

Facebook Comments Box

3 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Exclusiv
  #1 Exclusiv 4 October, 2012, 22:18

  O ştire în care nu este precizată sursa informaţiei este ca o maşină fără şofer. Orice articol care se respectă are semnatar, surse citate. Nici un jurnalist profesionist nu ar publica informaţii neverificate, decât dacă în spate nu se ascund alte interese. Mai mult un redactor profesionist verifica informatia din 3 surse, cealalta categorie adica restu se reduc la ceea ce sunt adica mai putin decat nimic.

  Reply this comment
 2. lisa
  #2 lisa 4 October, 2012, 22:22

  Este formidabil ca s-au oreift atatea burse dar sa nu uitam ce s-a intamplat in acest an cu elevii basarabeni care au absolvit liceul in Romania. Acestei categorii de elevi, care au repetat un an de studii, au plecat de acasa de la 16 ani li s-au oreift doar 300 de burse, pe cand numarul de absolventi a fost mult mai mare. In plus,acesti liceeni au sustinut un bacalaureat mult mai sever si mai strict decat cel din R. Moldova. De asemenea s-au confruntat si cu examenele de admitere in facultari, care au avut un grad de dificultate ridicat. Eu nu intentionez sa ridic in slavi elevii basarabeni care au absolvit liceul in Romania dar eu consider ca mai intai de toate trebuie asigurati anume acesti elevi, care au intalnit pe parcursul studiilor liceale diverse dificultati. Ar fi de dorit pe viitor ca elevii cu diploma de BAC din R. Moldova sa sustina examene de admitere in facultati, in aceleasi conditii ca si elevii romani si basarabeni ce au invatat in Romania. Mi se pare corect si logic. Nu conteaza cantitatea ci calitatea. Cunosc studenti din R. Moldova care vin in anul I si nu se pot exprima in limba romana. Studiile europene nu garanteaza si specialisti de calitate, atat timp cat sunt admisi toti indivizii care ne fac tara de rusine. E regretabil faptul ca majoritatea vin doar pentru bursa oreifta si cazare gratuita si alte facilitati. Asa ca domnule Caranfil, ar trebuie sa ne mai intrebam o data de ce are nevoie tara noastra, de 5000 de locuri acordate fara nicio testare sau de 5000 de locuri cu testare? Doar in urma unei eaminari vor merge cei care merita si care vor aduce in tara CALITATE.

  Reply this comment
 3. admin
  #3 admin 5 October, 2012, 10:39

  Draga Exclusiv, toate informatiile din acest articol au mai aparut pe site-ul nostru, unde au fost precizate sursele, fiind vorba de dosare penale, prezentate in detaliu. De aceea, la sfarsit am facut trimitere la aceste articole pentru o mai buna informare. De asemenea, va adcu la cunostinta faptul ca in presa se lucreaza si cu surse, tocmai pentru a proteja identitatea persoanelor respective.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.