Viorel Catarama, candidatul ARD impotriva lui Crin Antonescu

Viorel Catarama, candidatul ARD impotriva lui Crin Antonescu

by October 25, 2012 0 comments

Fostul liberal Viorel Catarama va candida din partea PNTC-CD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu pentru un post de senator in colegiul 5 din Bucuresti, a declarat joi, la Realitatea TV, presedintele taranistilor, Aurelian Pavelescu.Viorel Catarama “doreste aceasta confruntare pe listele ARD din partea PNTCD si mi se pare ca are si motive sa faca acest lucru si sa candideze. Cred ca este o confruntare necesara care va clarifica ce se mai poate clarifica din esichierul politic romanesc”, a comentat Pavelescu, care a precizat ca el va candida in colegiul 2 Valcea, orasul sau natal, pentru un mandat de deputat.
Viorel Catarama s-a retras complet din viata publica dupa ce  a fost exclus in martie 2010 din PNL  chiar la propunerea lui Crin Antonescu.

Acesta fusese exclus pentru “stirbirea imaginii partidului” si “lezarea intereselor si imaginii partidului”, dupa cum explica atunci Antonescu.

Viorel Catarama a intentionat sa se inscrie in competitia pentru functia de presedinte al PNL, dar nu si-a mai depus in cele din urma candidatura. Catarama a sugerat, la Congresul extraordinar al PNL de la inceputul lunii martie, ca liderul Crin Antonescu ar dori schimbarea Statutului pentru indepartarea vocilor critice, la presiunea sponsorilor care ar urma sa plateasca datoria de 1,6 milioane de euro din campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

“Sa nu cumva sa dam un vot unei marci ambalate frumos dar cu un continut alterat”, spunea Catarama, la congresul PNL.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.