Au inceput disputele pe ciolan in USL. PSD si PNL nu se inteleg pe impartirea functiilor in Parlament

Au inceput disputele pe ciolan in USL. PSD si PNL nu se inteleg pe impartirea functiilor in Parlament

by December 13, 2012 0 comments

Negocierile din Parlament pe tema alocarii functiilor in noul Legislativ ar fi fost suspendate, joi, in urma unei dispute intre parlamentarii PSD si PNL legate de alocarea comisiilor pe formatiuni politice si a atributiilor acestora, informeaza Mediafax citand surse parlamentare. Potrivit agentiei de presa, disputa dintre reprezentantii PSD si cei ai PNL a survenit pe fondul discutiilor in ceea ce priveste atributiile comisiilor de specialitate, care ar urma sa fie configurate pe modelul Comisiei Europene, pentru a fi corelate cu viitoarea structura a Guvernului.

Sursele parlamentare au declarat pentru agentia de presa citata ca unul dintre senatorii PNL participanti la discutii s-a aratat nemultumit de propunerea social-democratilor, inclusiv de denumirea unor comisii de specialitate. In plus, liberalul ar fi contestat faptul ca ar urma sa fie infiintata o comisie parlamentara suplimentara fata de numarul actual.

Un alt participant la negocieri pentru Mediafax ca “nu sunt probleme deosebite, sunt fleacuri”.

Negocierile au fost suspendate pentru ca liberalii sa-si consulte colegii de partid.

Negocierile s-au desfasurat la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. La intalnire au luat parte secretarul general al PSD Liviu Dragnea, Viorel Hrebenciuc, Ioan Chelaru, secretarul general al PNL Eduard Hellvig, Dan-Radu Rusanu, Mihai Voicu si Mario Oprea.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.