Cristian Preda: Băsescu a înţeles că numirea lui Ponta în aprilie a fost o GREŞEALĂ

Cristian Preda: Băsescu a înţeles că numirea lui Ponta în aprilie a fost o GREŞEALĂ

by December 5, 2012 0 comments

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda le atrage atenţia lui Victor Ponta şi Crin Antonescun că “idolatria partizană moare repede” şi crede că preşedintele Traian Băsescu pare să fi înţeles că numirea lui Victor Ponta în funcţia de premier a fost o greşeală, transmite Romania Libera.

“În 2008, PNL susţinea că dacă, după alegerile din acel an, Călin Popescu-Tăriceanu nu va rămâne premier, politica românească se duce de râpă. La trei luni după alegeri, Tăriceanu pierdea şefia PNL, iar de atunci încoace opinia peneliştilor despre fostul premier e mai degrabă negativă.

În 2009, PSD susţinea că dacă, după alegerile din acel an, Mircea Geoană nu devine preşedinte, România e distrusă din temelii. La trei luni după alegeri, Geoană pierdea şefia PSD, iar de atunci încoace opinia pesediştilor despre fostul şef al Senatului e mai degrabă negativă.
Idolatria partizană moare repede.

E o lecţie pe care Victor Ponta şi Crin Antonescu par să nu o fi asimilat, deşi ei sunt cei care au profitat de pe urma mistuirii rapide a adoraţiei în interiorul PSD şi PNL. Cei doi lideri USL susţin acum că România se prăbuşeşte dacă actualul premier nu va fi mandatat de preşedinte cu formarea unui nou guvern. Traian Băsescu pare să fi înţeles însă că numirea lui Ponta în aprilie a fost o greşeală”, scrie europarlamentarul PDL pe blogul personal.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.