Marian Petrache, secretarul general al PNL: Am muncit mai puţin decat trebuia

Marian Petrache, secretarul general al PNL: Am muncit mai puţin decat trebuia

Marian Petrache, secretarul general al PNL: Am muncit mai puţin decat trebuia

by November 7, 2014 0 comments

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a găsit explicaţia pentru scorul slab înregistrat de Klaus Iohannis în primul tur, în unele organizaţii: au fost surprinţi de “gesturi pe care nu le-am contracarat cum trebuia” şi “am muncit mai puţin decat trebuia”.

Marian Petrache a spus, într-un interviu pentru Ziare.com, că ACL şi-a atins “prima parte a obiectivului” în primul tur sa obţină un scor cu 3 în faţă pentru Klaus Iohannis.

Masinaria a mers peste 80%. Daca aveam mai multe date in timpul jocului, am fi luat un rezultat mai bun. Si eu am fost surprins. In ultimele 10 zile a aparut acea fituica otravita – Klaus Iohannis taie pensiile. N-am realizat care va fi efectul ei. Abia cand am stat de vorba dupa primul tur cu primarii si presedintii de organizatii si filiale, am realizat ce impact a avut. Aceste fituici au fost date de postasi in mana pensionarului. Deci cel care oficial iti aduce pensia luna de luna iti da o hartie in care ti se spune ca Iohannis taie pensiile. Ce poate fi mai oficial decat acest gest?”, a explicat Petrache scorul sub aşteptări al lui Iohannis.

Întrebat despre rezulattele slabe obţinute în filialele liberale Călăraşi şi Ilfov (chiar organizaţia lui Petrache), liderul PNL a spus: “Il cunosc bine pe Raducu Filipescu si n-ar fi corect sa credem ca a fost tradare sau macar non-combat. Dl Motreanu e deputat de Calarasi, amandoi erau consternati, livizi, dupa ce au vazut rezultatul”.

“Am fost surprinsi de gesturi pe care nu le-am contracarat cum trebuia si categoric munca mai putina. Am muncit mai putin decat trebuia. Si in Ilfov. Am avut o discutie cu primarii cand am acceptat sa fiu secretar general si i-am intrebat: sa fac pasul? Pentru ca tin foarte mult la aceasta organizatie, una dintre cele mai puternice din tara si nu vreau sa o distrug. Mi-au raspuns: da. Poate ca si lipsa mea in aceasta campanie…”, a mai spus Petrache.

Întrebat ce trebuie să facă Iohannis pentru a castiga finala, Petrache a spus: “Eu cred ca romanii ar trebui sa fie interesati de aceasta campanie, trebuie sa facem presiune pe candidati sa-i descoperim cat mai mult. Klaus Iohannis, ca sa folosesc o expresie a dlui Basescu, trebuie “sa se lase dezbracat”. Sa se lase cunoscut mai bine, astfel ca romanii sa stie ce aleg.”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<